Baba Dizisinde Çatışma Başlıyor! Kadir Emin Saruhanlı'nın Şaşırtan Geçmişini Öğreniyor!

İlk bölümüyle izleyicinin dikkatini çeken Baba dizisi bu akşam ikinci bölümüyle çatışmaların startını veriyor. Geçtiğimiz hafta Kadir ve Emin Saruhanlı arasında yaşanacak gerilimin sinyali verilmişti. Peki Baba dizisi ikinci bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Baba dizisi ikinci bölümüyle asıl şimdi başlıyor dedirtecek. Saruhanlı ailesinin İstanbul'daki köşkte yaşamaya alışma açabaları devam ederken Ödemiş'te kalan Kadir ise sevdiği kadının yanına gitmek üzere yola çıkıyor.

Haluk Bilginer'in Emin Saruhanlı performansı ile ilk bölümde herkesi ekrab başına kilitlemesi henüz oğlu Kadir ile arasındaki çatışmaya şahit olmayan izleyici için tadımlık oldu. Baba Dizisinde Çatışma Başlıyor! Kadir Emin Saruhanlı'nın Şaşırtan Geçmişini Öğreniyor!

Baba Dizisinde Çatışma Başlıyor! Kadir Emin Saruhanlı'nın Şaşırtan Geçmişini Öğreniyor!

Baba 2. Bölümünde Neler Olacak?

Saruhanlı ailesinin İstanbul’daki hayatı sürprizlerle başlar. Ödemiş’te kalan Kadir, Emin ile bir kez daha yüzleşince Kadir kendisini ailesinden uzakta bulur. Yıllar sonra sevdiği kadını görmeye gider. Ancak hiçbir şey bıraktığı gibi değildir.

Köşke alışmaya çalışan aile fertleri yeni hayatlarının getirdiği zorluklarla tanışır. Emin kendi yöntemleriyle bu zorluklarla baş etmeye çalışırken karşısında İlhan Karaçam’ı bulur.

Bu yeni hayat çok farklı ve zorlu sorumlulukları da beraberinde getirecektir. Emin ise önemli bir karar almak zorundadır. Emin’in verdiği karar, Kadir’in hayatını bir kez daha değiştirecektir.

 

 

Baba Dizisinde Çatışma Başlıyor! Kadir Emin Saruhanlı'nın Şaşırtan Geçmişini Öğreniyor! ile ilgili etiketler Haluk Bilginer Tolga Sarıtaş baba dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.