Baba dizisi konusu nedir? İşte Baba oyuncu kadrosu ve karakterleri

Show TV ekranlarında yakın bir zamanda izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan Baba dizisi ne zaman başlıyor sorusu gündemde. Hikayesi kadar oyuncu kadrosu ile de merak uyandıran Baba dizisinin konusu da bir o kadar ilgi görmekte.

Ekranların yeni sezon dizilerinden Baba için geri sayım başladı. İzleyiciler tarafından büyük bir merakla beklenen Show TV’nin yeni dizilerinden Baba; Anadolu’dan göçüp gelen Saruhan ailesinin hayat hikayesinden esintiler sunacak.

Baba Ne Zaman Başlıyor?

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı Ay Yapım imzalı olan Baba dizisinin senaryosunu Gökhan Horzum ve Ekin Atalar kaleme aldı. Aksiyon ve dram sahneleriyle büyük ilgi görmesi beklenen dizi 15 Şubat Salı akşamında Show TV ekranlarında başlıyor.

Baba dizisi konusu nedir? İşte Baba oyuncu kadrosu ve karakterleri

Baba Dizisi Oyuncuları Kimler?

Haluk Bilginer (Emin Saruhanlı)
Ayda Aksel (Fazilet Saruhanlı)
Tolga Sarıtaş (Kadir)
Deniz Hamzaoğlu (Yaşar)
Bihter Dinçel (Münevver)
Zeynep Tuğçe Bayat (Şahika)
Özge Yağız (Büşra)
Oktay Çubuk (Kadircan)
Hakan Kurtaş (İlhan)
Taner Rumeli (Servet)
Damlasu İkizoğlu (Kübra)
Özge Özacar (Cansu)
Beril Pozam (Beril)
Begüm Akkaya (Vildan)

Baba Dizisinin Konusu Nedir?

Ay Yapım imzalı olan Baba dizisi aksiyon ve dram sahneleriyle herkesin ilgisini çekecek. Baba dizisinde Anadolu'dan gelen Saruhan ailesinin hikayesi konu alınacak. Baba dizisinde başrollerdeki Haluk Bilginer Baba, Tolga Sarıtaş ise evlat rolünde oynayacaktır.

Baba dizisi konusu nedir? İşte Baba oyuncu kadrosu ve karakterleri ile ilgili etiketler baba Show TV Haluk Bilginer Tolga Sarıtaş
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.