Baba Dizisi Kadir ve Sevil Aşkında Şok Eden Gerçek Ortaya Çıktı

Baba dizisi ikinci bölümünde Tolga Sarıtaş ve Beril Pozam uyumu izleyicilerden tam not aldı. Kadir ve Sevil aşkında şok eden gerçek ise ikilinin yıllar sonra buluşmasında ortaya çıktı.

Bu akşam ikinci bölümüyle ekrana gelen ve başrollerinde Haluk Bilginer, hüzga Sarıtaş, Özge Yağız ve Beril Pozam'ın rol aldığı Baba dizisinde çatışmalar başladı. Ödemiş'te başlayan hikaye amcanın uçak kazasında ölmesi ve mirasın Emin Saruhanlı tarafından kabulü ile İstanbul'a taşındı. Baba Dizisi Kadir ve Sevil Aşkında Şok Eden Gerçek Ortaya Çıktı.

Tolga Sarıtaş'ın hayat verdiği Kadir karakterinin Ödemiş'te kalarak bir zamanlar birlikte olduğu kadın Sevil'in peşinden gitmesi birçok gerçeği de ortaya çıkardı. Beril Pozam'ın oynadığı Sevil karakteri ile buluşan Kadir'in okuduğu şiir ve ikilinin birlikte oynadığı sahneler sosyal medyada gündem oldu.

Baba Dizisi Kadir ve Sevil Aşkında Şok Eden Gerçek Ortaya Çıktı

Tolga Sarıtaş ve Beril Pozam Uyumu Dikkat Çekti

Baba dizisinde Kadir ve Sevil aşkı başladı. Ancak Kadir'in Sevil hakkında yıllar sonra öğrendiği şok edici gerçeği de beraberinde getirdi. Aradan geçen yıllarla birlikte Sevil'in Üzüm isminde bir kızı olması Kadir'i hüzne boğdu.

Baba Dizisi Kadir ve Sevil Aşkında Şok Eden Gerçek Ortaya Çıktı ile ilgili etiketler Aşk Tolga Sarıtaş baba dizisi kadir sevil beril pozam
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.