Baba Dizisi Final Öncesi İlhan ve Büşra Hakkında Sürpriz Haberi Verdi

Ay Yapım imzalı Baba dizisi final kararı aldıktan sonra reytingleri yükselmeye başladı. Senaryosunda yaşanan değişiklikler sonrası ilgiyi kaybeden dizi 30 Aralık'ta final yapacağını daha önce duyurmuştu. Dizinin fenomen aşıkları İilhan ve Büşra arasındaki aşk da final öncesi meyvesini veriyor. İşte Baba dizisinin final öncesi yapacağı sürpriz...

Baba dizisi geçtiğimiz sezonun en flaş dizileri arasında yerini almıştı. Tolga Sarıtaş, Haluk Bilginer, Özge Yağız gibi isimleri kadrosunda olduğu Ay Yapım imzalı Baba dizisi hikayesinde yaşanan değişimle seyircisinin ilgisini kaybetmişti. Baba Dizisi Final Öncesi İlhan ve Büşra Hakkında Sürpriz Haberi Verdi.

Enteresandır, final yapılacağı duyurduktan sonra Baba dizisinin reytinglerinin yükselmesi oldu. Kuşkusuz bunda karakterlerin performansları da etkili oldu. Özellikle Hakan Kurtaş ve Özge Yağız ikilisinin canlandırdığı İlhan ve Büşra ikilisinin arasındaki aşk sosyal medyada büyük bir hayran kitlesi yakaladı.

İLHAN BABA OLUYOR

Baba dizisi adında yaraşır bir final yapacağa benziyor. İlhan ve Büşra arasındaki aşk meyvesini veriyor. İlhan'ın baba olacacağını öğreneceği bölüm yakında gelebilir.

Baba dizisi yeni bölümyle Salı akşamı Show Tv'de.

Baba Dizisi Final Öncesi İlhan ve Büşra Hakkında Sürpriz Haberi Verdi ile ilgili etiketler Baba Dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.