Baba adaylarına Babalar Günü mesajları 2021! Geleceğin babasına Babalar Günü kutlama sözleri

Baba adaylarına babalar günü mesajı! Haziran ayının en özel günlerinden biri olan Babalar Gününde geleceğin baba adayına sevgimizi ve minnettarlığımızı ifade etmemiz gerekmektedir. İşte, geleceğin babasına babalar günü kutlama sözleri…

Haziran ayının 3. Pazar günü olan 20 Haziran tarihi tüm dünyada kutlanan Babalar Günüdür. Onların üzerimizde olan emeklerine karşılık olarak unutmadığımızı göstermek adına bu özel günde geleceğin babasına söyleyeceğimiz her tatlı babalar günü sözleri ile sevgimizi ifade edebiliriz.

BABA ADAYLARINA BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

Canım eşim, geleceğin en iyi babası. İlk Babalar Günün kutlu olsun...

Çekirdek ailemiz büyüyor. Bugün ilk Babalar Gününde heyecanla beklediğimiz yavrumuz ikinci Babalar Gününde kucağında olacak. Seni çok seviyoruz. Babalar Günün kutlu olsun.

Henüz baba olmadın ama bugün senin ilk Babalar Günün... Hergün içimde büyüyen yavrumuzla Babalar Gününü kutluyoruz, canım eşim.

Sen önce iyi bir eş oldun bana. Doğacak çocuğumuza da iyi bir baba olacağına eminim. Seni çok seviyoruz babamız. İlk Babalar Günün kutlu olsun.

Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi tarif et desen bana herhalde sadece “BABA” derdim. Kendi babamdan sonra senin de çok iyi bir baba olacağına eminim. Babalar günün kutlu olsun canım eşim.

Bilmiyorsun ama bugün senin ilk Babalar Günün... Hayalini kurduğumuz ailemiz büyüyor. Bir evladımız olacak. Babalar Günün kutlu olsun sevgilim. Seni çok seviyoruz.

Hayat arkadaşım, suç ortağım, en büyük sırdaşım, bugünüm ve yarınım. Doğacak çocuğumuz ile ailemiz tamamlanacak. İlk Babalar Günün kutlu olsun. Seni çok seviyorum.

Güzel kızımızdan/oğlumuzdan sana mesaj var... Senin gibi bir babaya sahip olduğu için çok mutluymuş ve bir an önce doğup, büyüyüp senin omuzlarında gezmek, seninle koşmak, seninle bisiklete binmek, seninle top oynamak istiyormuş. İlk Babalar Günün kutlu olsun sevgilim.

Baba kelimesi, kendi babamdan sonra seninle de anlam buldu. Çocuğumuza çok iyi bir baba olacağına eminim. Aklımda bir babanın bu kadar harika bir görüntüsünün olmasının sebebi sensin. İlk Babalar Günün kutlu olsun!

Baba adaylarına Babalar Günü mesajları 2021! Geleceğin babasına Babalar Günü kutlama sözleri ile ilgili etiketler Babalar Günü baba adaylarına babalar günü mesajları baba adaylarına babalar günü mesajı baba adaylarına babalar günü sözleri babalar günü mesajları babalar günü sözleri
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.