Baba acısıyla sarsılan Sıla'dan duygu yüklü paylaşım

Ünlü şarkıcı Sıla, geçtiğimiz Kasım ayında beyin kanaması nedeniyle vefat eden babası Şükrü Gencoğlu ilgili sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu. Babasının siyah beyaz bir fotoğraf karesini yayınlayan Sıla altına düştüğü notla herkesi duygulandırdı.

Ünlü şarkıcı Sıla'nın babası Şükrü Gençoğlu, geçirdiği beyin kanamasının ardından hastaneye kaldırılmış ve 1 ay tedavi görmüştü. 28 Kasım'da hastanede hayatını kaybeden 73 yaşındaki Şükrü Gencoğlu, Urla İskele Mezarlığı aile kabristanında toprağa verilmişti. Babasının ölümüyle büyük üzüntü yaşayan şarkıcı Sıla, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

Sıla babasıyla ilgili yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Bize bir oda tuttum baba. Üstelik gittiğimiz her yerde olacak bir oda. Nerede olursak olalım, kapısını açıp içeri girebileceğimiz bir oda. Bir masa, iki de sandalye attım içine. Bize kadar. Anahtarın biri sende, biri bende. Başka kimsede yok. O odada sonsuza kadar her şeyi konuşmaya devam edebiliriz. Memleketi sevmeye, sevmeyenine sövmeye, annemi muzip muzip çekiştirmeye, aslan sütüyle şakımaya, birlikte şiirler okumaya, Yaşar Kemal'in betimlemelerini yüceltmeye devam edebiliriz .Birbirimize daima yardım edebiliriz, birbirimizin sesini duyabiliriz orada. Duvarlar yıkıldı, zaman kalktı aramızdan. Yine senin armağanın. Teşekkür kısmı odada. Baş başa. Çünkü bizim aramızda. Çünkü yaşar sevdiklerin. Hiçbir yere gitmez. Hiçbir yere..."

Baba acısıyla sarsılan Sıla'dan duygu yüklü paylaşım - Resim : 2

 

Baba acısıyla sarsılan Sıla'dan duygu yüklü paylaşım ile ilgili etiketler Şükrü Gençoğlu Sıla Gençoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.