Baba 9. bölüm fragmanı! Baba Dizisi Yeni Bölümde Neler Olacak?

Salı akşamlarının en çok izlenen yapımlarından Baba dizisi 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ın rol aldığı Baba yeni bölümde neler olacak? İşte Baba yeni bölüm fragmanı...

Baba 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları reyting rekorları kıran dizinin son bölümü bu akşam ekrana geldi. Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'a eşlik eden Özge Yağız ile Hakan Kurtaş'ın rol aldığı dizi her bölümü ile izleyici ekran başına kilitliyor.

BABA 9. BÖLÜM FRAGMANI...

Baba Son Bölümde Neler Oldu?

Emin'in hastalığını öğrenen aile yıkılır. Kadir ve Fazilet, Emin'in tedavisiyle ilgilenirken, onların yokluğunda köşkte fırtınalar kopar. Servet ve Yaşar arasındaki gerilim, ipleri kopma noktasına getirir. Yaşar, Büşra ile ilgili çok önemli bir bilgiye ulaşırken bu durum aileyi karıştırır.

Servet, İlhan'dan intikamını almak için harekete geçer. Bu sürpriz hamle, bütün dengeleri değiştirecektir. Kadir ailesini bir arada tutmak için çabalarken Büşra'dan hiç beklemediği bir yara alır.

Baba 8. Bölüm fragmanı yayınlandı! Show TV Baba yeni bölümünde neler olacak, Emin’in hastalığı ortaya çıkınca ne olacak?

İlhan ve Büşra gittikçe birbirlerine yaklaştı. Ancak bu durum her ikisi için de tehlikeli olmaya başladı. Kadir bir yandan Sevil'e kendisini affettirmeye çalışırken diğer yandan holdingdeki krizle uğraştı.

Emin, Büşra konusunda beklenmedik bir adım attı. Saruhanlı ailesine zarar vermek için Servet'i kullanan İlhan, hiç beklemediği bir cevap alınca en önemli kozunu oynamaya karar verdi.

Baba 9. bölüm fragmanı! Baba Dizisi Yeni Bölümde Neler Olacak? ile ilgili etiketler baba fragman
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.