Baba 3 filminin konusu nedir? Baba 3 oyuncuları kimlerdir?

19 Şubat Cuma günü TRT1 yayın akışında yer alan Baba 3 filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Aksiyon türündeki film Baba 3 hangi kanalda, Baba 3 oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

19 Şubat Cuma günü TRT1 yayın akışında yer alan Baba 3 adlı aksiyon filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Baba 3 1991 yılında vizyona girmiştir. Baba 3 adlı aksiyon filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Baba 3 filminin konusu nedir, Baba 3 oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Baba 3 filminin konusu ne?

Baba III sinema tarihinin başyapıtlarından biri olan Baba serisinin üçüncü ve son filmi olarak bilinmektedir. Filmde ailenin lideri olan Michael Corleone artık 60’ına geldiği için kendisine yeni bir varis aramaya başlamıştır. Kendisi yeraltı dünyasından çekilecek ve ailesinin suç dünyasıyla ile olan bağlarını da koparmayı planlamaktdır.

Baba 3 filminin konusu nedir? Baba 3 oyuncuları kimlerdir?

Varis olarak gözünü kestirdiği kişi ise Vincent olacaktır. Fakat olaylar Michael’ın umduğu gibi gitmez ve yeni hesaplaşmalar ve oyunlar başlar...

Baba 3 filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Francis Ford Coppola

Oyuncular: John Cazale, Richard S. Castellano, Tony Devon

Tür: Aksiyon

Yapım Yılı: 22 Mart 1991 / 2s 50dk

Baba 3 filminin konusu nedir? Baba 3 oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Baba 3 God Father filminin konusu nedir oyuncuları kim ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.