Baba 27. bölüm full izle! 6 Aralık Baba tek parça seyret

Baba 27. bölüm ile Show TV de. Salı akşamlarında yayınlanan Baba 27. bölüm full HD olarak 6 Aralık tarihinde dizi bitiminde Youtube platformunda.

Baba 27. bölüm ile Show TV ekranlarında yayında. Salı akşamları izleyicileriyle buluşan Baba 27. bölüm full HD bağlantısı ile Youtube platformunda üzerinden yayında olacak.

Başrollerinde Neslihan Atagül Doğulu ile Kadir Doğulu’nun oynadığı Baba son bölümünde; Selahattin’in sürpriz bir isimle konuşmasıyla, bütün sırlar tek tek ortaya dökülür.

Çöpköy’de başlayan grevle birlikte haksızlığa direnen işçiler artık geri adım atmamakta kararlıdır. Firuze bir tuzağın içinden Kadir’i kurtarmaya çalışırken kendini tehlikeye atar. Beklemediği bir tehditle köşeye sıkışan Selahattin, aklındaki planı uygulamak için harekete geçer. Öğrendiği bilgiyle şok olan İlhan, kendisini ve Büşra’yı büyük zararlara sürükleyebilecek bir kararın eşiğine gelir.

Baba 27. bölüm full izle! 6 Aralık Baba tek parça seyret

İlhan ve Büşra arasındaki yakınlaşma gittikçe artarken beklenmedik bir sırrın ortaya çıkması bir anda her şeyi değiştirir. Çöpköy insanları Kadir’den öğrendikleri şaşırtıcı bir bilgiyle, Selahattin’e karşı verdikleri mücadelenin dozunu artırır.

Kimsenin ummadığı bir planın hesabını yapan Selahattin, bütün dengeleri altüst eder. Sürpriz bir isimden aldığı mesajla harekete geçen Begüm, kendisini hiç beklemediği bir durumun içinde bulur.

 

Baba 27. bölüm full izle! 6 Aralık Baba tek parça seyret ile ilgili etiketler Baba Dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.