B36 Torshavn - Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak?

Beşiktaş'ın Avrupa'daki ilk rakibi belli oldu. Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 2'nci Ön Eleme Turu'ndaki rakibi Faroe Adaları ekibi B36 Torshavn oldu. Peki, B36 Torshavn - Beşiktaş ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? İşte tüm detaylar...

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turundaki rakibi belli oldu. Siyah-beyazlılar Faroe Adaları'ndan B36 Torshavn ile karşı karşıya gelecek. Beşiktaş taraftarları " B36 Torshavn - Beşiktaş ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? gibi sorulara yanıt arıyor. Beşiktaş - B36 Torshavn eşleşmesinde ilk maç 26 Temmuz'da Faroe Adaları'nda, rövanş ise 2 Ağustos'ta İstanbul'da oynanacak. Karşılaşmaların TRT ve Tivibu Spor kanallarından canlı yayınlanması bekleniyor. İşte detaylar...

B36 Torshavn - Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak?

MUHTEMEL 11'LER

B36 Torshavn: Thomsen, Eriksen, Faero, Bogason Dam, Magnusson, Nielsen, Agnarsson, Jacobsen, Heinesen, Johannesen, Cieslewizc

Beşiktaş: Tolga, Gökhan Gönül, Necip, Fatih, Caner, Medel, Tolgay, Lens, Babel, Adriano, Larin

B36 Torshavn, Karadağ temsilcisi OFK Titigrad'ı sahasında 0-0 biten maçın ardından deplasmanda 2-1 mağlup ederek 2. tura yükseldi.

B36 TORSHAVN'I YAKINDAN TANIYALIM

28 Mart 1936 tarihinde kurulan kulüp, maçlarını 5 bin kişi kapasiteli Gundadalur'da oynuyor.

38 yaşındaki Jakub Borg teknik direktörlüğünde geçen sezon Effodeildin Ligi'ni 4. sırada tamamlayan B36 Torshavn, geçen sezon UEFA Avrupa Ligi elemelerinde Nomme Kalju'ya elenmişti.

B36 Torhsavn'ın Faroe Adaları Premier Ligi'nde tarihi boyunca 11 şampiyonluğu bulunuyor.

B36 TORSHAVN - BEŞIKTAŞ NE ZAMAN, HANGI KANALDA, SAAT KAÇTA?

Beşiktaş - B36 Torshavn eşleşmesinde ilk maç 26 Temmuz'da Faroe Adaları'nda, rövanş ise 2 Ağustos'ta Vodafone Park Stadyum'unda oynanacak. Karşılaşmaların TRT ve Tivibu Spor ekranlarından naklen yayınlanması bekleniyor.

Transfermarkt'a göre piyasa değeri 500 bin Euro olan Faroe Adaları temsilcisi, 28 Mart 1936 tarihinde kuruldu. Maçlarını 5 bin kişi kapasiteli Gundadalur stadyumunda oynayan B36 Torshavn, Avrupa Kupaları'nda bugüne kadar 25 maçta 3 galibiyet alabildi. 8 kez Faroe Adaları Ligi'nde şampiyonluk başarısı gösteren B36 Torshavn, 2006-2007 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Fenerbahçe ile karşılaşmış, ilk maçta deplasmanda 4-0, ikinci maçta ise evinde 5-0 mağlup olarak elenmişti.

Teknik direktörlüğünü Jakup Borg'un yaptığı B36 Torshavn 15 haftası geride kalan Faroe Adaları Ligi'Nde 28 puanla 4. sırada yer alıyor.

B36 Torshavn - Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak? ile ilgili etiketler Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi b36 torshavn ne zaman hangi kanalda saat kaçta
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.