B Planı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

20 Ağustos Kanal D yayın akışında yer alan B Planı adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. B Planı hangi kanalda? B Planı oyuncuları kimlerdir?

20 Ağustos Kanal D yayın akışında yer alan B Planı adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı B Planı 2010 yılında vizyona girmiştir..

B PLANI FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Kadınlarının çoğunun naif rüyası: İşler sarpa sardığında bir koca bulmak ve hemen akabinde "annelik" duygusu. Zoe da uzun zamandır beyhude bekleyişine bir son vermek istemektedir; doğru adam ve tam zamanında bir çocuk! Kararı kesindir; O artık anne olmak istemektedir.
Stan ile tanışan Zoe için o güçlü bir baba figürüdür. İlişkileri ilerledikçe, Zoe ve Stan iyi anlaştıklarını görürler. Baba adayını bu defa gerçekten bulduğunu duyumsayan Zoe ortada büyük bir sorun görmektedir; Zoe hamiledir ve bu durumu Stan’den saklamaya kararlıdr. Babasız da çocuk büyütebileceğini düşünen Zoe sır saklama konusunda pek yetenekli değildir.

B PLANI FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Alan Poul

Oyuncular: Jennifer Lopez, Alex O'Loughlin, Michaela Watkins

Tür: Komedi, Romantik

Yapım Yılı: 16 Temmuz 2010 / 1s 47dk

B Planı filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Jennifer Lopez Kanal D b planı filminin konusu nedir B planı filmi oyuncuları kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.