Azra'yı öldüren caninin yakınlarından şaşırtan sözler! Üst düzey bir cani!

Günlerdir aranan üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu'ndan 5 gün sonra acı haber geldi. Vahşice işlediği cinayeti çapraz sorguda itiraf eden cani Mustafa Murat Ayhan yakınları tarafından lükse düşkün, nazik ve içe kapanık biri olarak tanınıyor. Zanlının yakınları kendisinin son derece naif olduğunu, kadınlara karşı kibar davrandığını söyledi.

Gazetecilik öğrencisi Azra'yı vahşice katledip işkence yapan Mustafa Murat Ayhan'ın yakınları Ayhan hakkında şaşırtan açıklamalarda bulundu. 

 

YAKINLARI TARAFINDAN ÇOK NAZİK OLARAK BİLİNİYOR

Evli ve iki çocuk babası olan Mustafa Murat Ayhan çevresinde saygın bir iş insanı olarak biliniyor. İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şubesi'nin Yönetim Kurulu'nda sayman olarak da görev yapan Ayhan, Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun. İnşaat mühendisi ve emlak ofisi sahibi Ayhan, yakınları tarafından çok nazik ancak bir o kadar da içine kapanık biri olarak tanınıyor.

Azra'yı öldüren caninin yakınlarından şaşırtan sözler! Üst düzey bir cani!

GÖSTERİŞİ SEVDİĞİ SÖYLENDİ

Ayhan'ın ekonomik geliri çok iyi, gösterişi ve marka giyinmeyi seviyor, iyi restoranlarda yemek yiyor. Kullandığı araç ve oturduğu muhit de ekonomik gelirinin yüksek olduğuna dair en büyük kanıtlar arasında. Yakın çevresi aile ilişkilerinin de sorunsuz olduğunu vurguluyor.

Azra'yı öldüren caninin yakınlarından şaşırtan sözler! Üst düzey bir cani! - Resim : 2

CİNAYET HABERİNE ŞAŞIRDILAR

Hürriyet'in haberine göre, Ayhan'ın kadınlarla olan ilişkileri de çok iyi. Zanlının iki kadın arkadaşı Ayhan'ı, "İltifatı sever ancak göz teması kurmazdı" diye tarif etti. Ayhan'la birlikte emlak sektöründe çalışan Ş.Ş. de "Cinayet haberine şaşırdık. Kendisi bazı konularda çok takıntılı bir insan. Ancak şu ana kadar şiddet eğilimi olduğunu düşündürtecek hiçbir olaya şahit olmadım. Kadınlara iltifat etmeyi severdi ama göz teması kurmazdı" dedi.

Azra'yı öldüren caninin yakınlarından şaşırtan sözler! Üst düzey bir cani! - Resim : 3

"HALA ŞOKTAYIZ"

Ayhan'la 4 dönem görev yapan İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, "Hâlâ şoktayız. Mustafa Bey son derece naif bir insan. Şu ana kadar hiçbir şekilde sinirlendiğine bile şahit olmadım. Ama yaptıkları hiçbir şekilde kabul edilemez. Üyelikten çıkarılması için süreci başlattık" diye konuştu.

Azra'yı öldüren caninin yakınlarından şaşırtan sözler! Üst düzey bir cani! - Resim : 4

Azra'yı öldüren caninin yakınlarından şaşırtan sözler! Üst düzey bir cani! ile ilgili etiketler Azra Gülendam Haytaoğlu Mustafa Murat Ayhan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.