Azra Akın çocuk sahibi olmaya hazırlanıyor!

Atakan Koru ile geçtiğimiz aylarda evlenen Azra Akın, anne olmaya hazırlanıyor.

2002 Dünya Güzeli Azra Akın, dört yıldır flört ettiği Atakan Koru ile bu yaz Tekirdağ’ın Keşan ilçesine bağlı Bahçeköy’de bir kır lokantasında evlenmişti. Çiçeği burnunda çift vakit kaybetmeden anne baba olmaya karar vermiş. Azra Akın, ünlü bir doğum uzmanının İstanbul Teşvikiye’deki muayenehanesine son günlerde sık sık gidiyormuş.

azra7

"ATAKAN AYNI BENİM GİBİ"

Azra Akın, eşi Atakan Koru için evlilik sonrası, “Sevdim mi tam severim. Eşimi mutlu etmek için bazen ne yapacağımı şaşırıyorum. Atakan da aynı benim gibi. Birbirimize benziyoruz. Evliliğimiz yürekli iki kişinin ruhlarının birleşmesi gibi” açıklamasını yapmıştı.

Azra Akın ve eşi Atakan Koru'nun dans aşkını düğünlerindeki şovlarından da biliyoruz. Ünlü çift sık sık salsa yapmaya gidiyor.

1672233_940x531

Geçtiğimiz günlerde bir mekandan çıkarken yorgun görünen Azra Akın, “Salsa yapmaya geldik. Güzel geçti ama yorulduk, şimdi de eve gidiyoruz” demişti.

Yeni evli çift, bebek sorularını ise yanıtsız bırakarak uzaklaştı.

Azra Akın çocuk sahibi olmaya hazırlanıyor! ile ilgili etiketler Azra Akın dans Aşk evlilik Bebek Hamile atakan koru salsa
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.