Azizler filminin konusu nedir? Oyuncuları kimler? Ne zaman çıkacak?

Azizler filminin konusu nedir? Oyuncuları kimler? Ne zaman çıkacak? 2019 yılında çekimi tamamlanan ama çıkış tarihi pandemi nedeni ile ertelenen film Azizler'in Netflix'te yayınlanacağı tarih belli oldu! Azizler filminin konusu ve fragmanını sizler için derledik.

Azizler filminin konusu nedir? Oyuncuları kimler? Ne zaman çıkacak? Birçok başarılı ismin yer aldığı Azizler filminin sonunda yayın tarihi belli oldu. Merakla beklenen Azizler filminin fragmanıda Netflix'in sosyal medya hesaplarından yayınlandı. Azizler filmi konusu ve oyuncuları ile bizler ilginç bir maceranın içine sürükleyecek gibi görünüyor. Sosyal medya hesaplarından "E kolye nerede?" yazısı ile yakında yayınlanacağı düşünülen Azizler'in çıkış tarihi 8 Ocak 2021 olarak belirlendi. Azizler, Taylan Biraderler'in yönetmenliğinde çekilmiştir. Filmin senaryosu ise Berkun Oya'ya aittir. Dram- Komedi tarzında yazılan filmin başrolünde Engin Günaydın yer almaktadır.

Azizler filminin konusu nedir? Oyuncuları kimler? Ne zaman çıkacak?

Azizler Filminin konusu nedir? 

Film, orta yaşlarına geldiğinde sevmediği bir işte çalışan, ev hayatı kocasının beş parasız kalması sonucu yanına taşınan kız kardeşi ve dört yıllık ilişkisi biten Aziz’in, bu bunaltıcı döngüden çıkmaya çalışırken başından geçenleri anlatıyor.

Azizler filminin konusu nedir? Oyuncuları kimler? Ne zaman çıkacak?

Azizler filminin oyuncuları kimler?

Engin Günaydın

Haluk Bilginer

Binnur Kaya

Fatih Artman

İrem Sak

İlker Aksum

Öner Erkan

Hülya Duyar

Okan Yalabık

Gülçin Santırcıoğlu

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç de konuk oyuncu olarak filme katılıyor.

 

 

 

Azizler filminin konusu nedir? Oyuncuları kimler? Ne zaman çıkacak? ile ilgili etiketler Netflix Azizler filminin konusu oyuncuları fragmanı izle ne zaman yayınlanacak çıkacak
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.