Azize ne zaman başlayacak? Oyuncuları kimler? Nerede çekiliyor?

Azize ne zaman başlayacak? Yeni sezonda bir çok dizi yayın hayatına merhaba demeye hazırlanıyor. Hande Erçel ile Buğra Gülsoy'un paylaşacağı Azize'nin ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Heyecan fırtınasına yol açacak dizi hakkında merak edilenler araştırılmaya başlandı. İşte Azize ne zaman başlayacak? Oyuncuları kimler? Nerede çekiliyor? Merak edilen detaylar haberimizde...

Azize ne zaman başlayacak? Hande Erçel ile Buğra Gülsoy'un paylaşacağı Azize'nin ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Heyecan fırtınasına yol açacak dizi hakkında merak edilenler araştırılmaya başlandı. Yeni sezonda bir çok dizi yayın hayatına merhaba demeye hazırlanıyor. İşte Azize ne zaman başlayacak? Oyuncuları kimler? Nerede çekiliyor? Merak edilen detaylar haberimizde...

Şu ana kadar yayınlanan fragman, afiş ve fotoğraflarıyla sosyal medyada en çok konuşulan diziler arasında yer alan Azize, imkansızlıklarla dolu tutkulu bir aşk hikayesini konu alıyor.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Volkan Kocatürk’ün oturduğu, senaryosunu Emre Özdür, Başar Başaran ve Meryem Gültabak’ın kaleme aldığı Azize’de, Buğra Gülsoy, Hande Erçel, Mustafa Yıldıran, Mustafa Avkıran, Duygu Sarışın, Selen Öztürk, Tugay Mercan, Başak Daşman, Çetin Sarıkartal, Orhan Kılıç, Cenk Kangöz, Serkan Altıntaş, Asuman Çakır, Ufuk Şen Ceylan Bati, Zeynep Kızıltan, Efekan Can, Galip Erdal ve Taha Baran Özbek rol alıyor.

Azize, ilk bölümüyle 19 Aralık Salı akşamı Kanal D’de…

Azize ne zaman başlayacak? Oyuncuları kimler? Nerede çekiliyor? ile ilgili etiketler Kanal D Azize
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.