Aziz Yıldırım'ın 'tokat' davasında karar

Fenerbahçe Spor Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın, kadın basketbol maçında Yakındoğu Üniversitesi başkanı Işık Eyigüngör'e fiili saldırıda bulunduğu gerekçesi ile yargılandığı davada karar çıktı.

 Yakındoğu Üniversitesi ile oynanan kadın basketbol maçında bu kulübün başkanı Işık Eyigüngör'e fiili saldırıda bulunduğu gerekçesi ile yargılanan Fenerbahçe Spor Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım, 6 bin TL adli para ve 1 yıl süre ile spor müsabakalarını seyirden men cezasına çarptırıldı.

Aynı davada Yıldırım'a karşı fiili saldırıda bulunduğu iddiası ile yargılanan Işık Eyigüngör'ün ise beraatine karar verildi.

'HATIRLAMIYORUM' DEMİŞTİ

Yıldırım, davanın geçen yıl görülen duruşmasında hakimin, "Eyigüngör’e parmağınızı kaldırıp, sizi bitireceğim’ dediniz mi?" diye sorması üzerine "Hatırlamıyorum. Her parmağınızı sallamak, el kol hareketi yapmak tehdit midir? Bu kadar basit mi?" demişti.

Aziz Yıldırım'ın 'tokat' davasında karar ile ilgili etiketler Fenerbahçe Aziz Yıldırım dava Tokat
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.