Aziz Yıldırım yeniden Fenerbahçe başkanı mı olmak istiyor? Basın toplantısı düzenleyecek

Fenerbahçe'de 20 yıl başkanlık yapan ve 2018'de Ali Koç'a seçim kaybederek köşesine çekilen Aziz Yıldırım, o günden beri pek konuşmamıştı. Yaklaşan seçimli kongre öncesi aday olup olmayacağı merak edilen Yıldırım'dan sürpriz bir basın toplantısı kararı geldi.

Fenerbahçe'de başkanlığı 2018 yazında Ali Koç'a kaptıran Aziz Yıldırım, Sarı-Lacivertli kulübün yaklaşan başkanlık seçimleri öncesi destekçilerini oldukça heyecanlandıran bir açıklama yaptı. Yıldırım, "Hepimizin ortak sevdası olan Fenerbahçe'nin dünü, bugünü ve yarını üzerine konuşacağımız bir basın toplantısı yapıyorum" dedi. 

Sarı-lacivertli kulüpte 1998-2018 tarihlerinde başkanlık yapan Yıldırım, 2-3 Haziran 2018'deki genel kurul toplantısında Ali Koç karşısında seçimi kaybetmişti. Yıldırım, yaptığı açıklamada “Perşembe günü Çırağan Sarayı’ndaki basın toplantısında Fenerbahçe’nin dünü ve bugünü üzerine konuşacağım” dedi.

1 OY FARKLA BAŞKAN OLMUŞTU

Ali Şen döneminin ardından Vefa Küçük'le başkanlık yarışına giren Yıldırım, 1998'de 1 oy farkla Fenerbahçe'nin başına geçmişti. Yıldırım'ın 20 yıllık döneminde Sarı-Lacivertli kulüp 5 lig şampiyonluğu yaşarken 7 kez ikinci, 2 kez dördüncü, 1'er kez de 3. ve 6. sıralarda ligi tamamladı.

Ali Koç döneminde sadece 1 kez konuşan Yıldırım, kendisine yöneltilen eleştirilen karşısında sessiz kalmayı tercih etmişti. Koç'un 2. dönem için başkanlığını açıkladığı basın toplantısında söylediği "Büyük enkaz bizim üstümüzde kaldı. Dağın arkasında görünmeyen çok şey varmış” sözlerine cevap vermesi beklenen Aziz Yıldırım'ın başkan adaylığı konusunda şimdilik istekli olmadığı gelen haberler arasında...

Aziz Yıldırım yeniden Fenerbahçe başkanı mı olmak istiyor? Basın toplantısı düzenleyecek

Aziz Yıldırım yeniden Fenerbahçe başkanı mı olmak istiyor? Basın toplantısı düzenleyecek ile ilgili etiketler Aziz Yıldırım Fenerbahçe Ali Koç
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.