Aziz Yıldırım: Sen Vehbi Koç'un torunusun. Sergio Ramos boşta, git al!

Aziz Yıldırım, "150+1 dedin. Koç ailesinin çocuğu konuşuyor. Ne verdin sen şimdi kulübe? 50 milyon dolar hibe ettin. Sonra ne yaptın? 30 milyon dolar da borç verdiğini söylüyorsun. Ben bu kulübe 1998'de 30 milyon dolar verdim. Kimseye söylemedim. Maliyeden korkuyordum" dedi ve ekledi: "Sen Vehbi Koç'un torunusun. Sergio Ramos boşta, git al!"

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım, Sarı-Lacivertli kulübün gündemine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ali Koç'un transferlerini eleştiren Yıldırım, 

"Seni affetmem, bunu bil. Seni bu seyirciyle göndereceğim. Bak Ali Koç! Sen koçluğunu bil! Sen Vehbi Koç'un torunusun. Sana gidip Darmstadt'tan Serdar almak yakışmaz! Sergio Ramos boşta, git al! Bundan sonra sahnedeyim. Herkes serbest. Git Real Madrid'den Marcelo'yu al, Dzeko'yu al. Biz bu kulübe Ortega'ları Roberto Carlos'ları getirdik. Fenerbahçe'nin geçmişine bak. Anelkalar geldi. Anelka, kulübede oturdu be Daum sayesinde. Böyle oyuncular getirdik. Para yok diyorsun çekil kenara. Fenerbahçe parası olan başkan bulur." dedi.

"Ben sana teklif yaptım, 150 milyon euro ben vereyim, 150 milyon da sen ver, futbolu sen, basketi biz yönetelim. O 150 artı 1 dedi. Koç Ailesi'nin çocuğu. 151 milyon euro olur. 50 milyon dolar hibe ettin. Onu da bağış gibi kabul ettin. 292 trilyon da borç verdin, 30 milyon dolar. Ben 1998/99'da 30 milyon dolar nakit para verdim ve sildim. Kimse bilmez. Köksal Özbek'in üstünden geçirdim parayı, maliyeden korkuyorduk. Benim verdiğim para kadar bile değil. 151 sözü verdin, sözünü yerine getir."

Aziz Yıldırım: Sen Vehbi Koç'un torunusun. Sergio Ramos boşta, git al! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Aziz Yıldırım Ali Koç Sergio Ramos
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.