Aziz Yıldırım hiç böyle görülmedi! Efsane başkan kendinden geçti! Aykut Kocaman eşlik etti!

69 yaşına giren Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, doğum günü için düzenlenen yemekte Fenerbahçe şarkılarıyla coştu. Öte yandan Yıldrım'ın doğum gününe katılan isimler dikkat çekti.

Fenerbahçe kulübünün efsane başkanı Aziz Yıldırım doğum günü yemeğinde Fenerbahçe şarkılarıyla coştu. Sosyal medyada oldukça fazla etkileşim alan görüntülerde kulübün eski teknik direktörü Aykut Kocaman'ın yer alması dikkat çekti.

AZİZ YILDIRIM FENERBAHÇE ŞARKILARIYLA COŞTU!

İşte o görüntüler...

 

DAVETTE AYKUT KOCAMAN DA VARDI!

Aziz Yıldırım'ın doğum günü şerefine bir yemek düzenlendi. Bu yemeğe eski yöneticilerin yanı sıra Ali Yıldırım, Ömer Temelli, İlhan Ekşioğlu gibi eski yöneticilerin yanı sıra Aykut Kocaman da katıldı.

Son dakika Fenerbahçe haberleri: Aziz Yıldırım doğum günü yemeğinde Aykut  Kocaman ile buluştu! O fotoğraf... - Son Dakika Spor Haberleri

Aykut Kocaman ile Aziz Yıldırım iki dönem Fenerbahçe'de birlikte çalışmıştı. Aykut Kocaman, iki kez Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevinde bulunmuştu.

Aziz Yıldırım hiç böyle görülmedi! Efsane başkan kendinden geçti! Aykut Kocaman eşlik etti! - Resim : 2

Aziz Yıldırım hiç böyle görülmedi! Efsane başkan kendinden geçti! Aykut Kocaman eşlik etti! ile ilgili etiketler Aziz Yıldırım Aykut Kocaman
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.