Aziz Yıldırım hangi gazeteciye "Yargılanacaksın" dedi?

Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım ile gazeteci Atilla Türker arasında "FETÖ" tartışması alevlendi... Yıldırım, Atilla Türker'e "yargılanacaksın" diye seslenirken, Türker'den, ""FETÖ’nün savcılarıyla top oynayan kimdi acaba?" yanıtı geldi..

Şike kumpasında uzun süre hapis yatan eski Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'dan çok konuşulacak açıklamalar geldi.

Yıldırım yazılı bir açıklama yaparak gazeteci Atilla Türker'in "FETÖ'nün borazanlığını yaptığını ve yargılanacağını" ifade etti.

Aziz Yıldırım, Türker'i "Sözde şike operasyonunun tetikçilerinden" tanımladığı açıklamasında "Şahsıma ve Fenerbahçe’ye kurulan kumpas döneminde kanal kanal dolaşarak FETÖ’nün borazanlığını yapmayı kendisine misyon edinmiş Atilla Türker, “Gazete Pencere” isimli mecraya verdiği röportajda, tıpkı kumpas döneminde olduğu gibi şahsımı asılsız iddialarla hedef almaktadır." dedi.

Yıldırım, "Gerçeklerden bihaber, ya da bihaber kalmayı bilinçli bir şekilde tercih eden sözde gazeteci, Fenerbahçe’nin şu anki borcuyla ilgili, şahsımın herhangi bir hesap vermeden çekip gittiğini iddia etmiş, zehirli düşünceleriyle kamuoyunu tıpkı FETÖ’cülerin sözcülüğünü yaptığı dönemdeki gibi manipüle etmektedir." ifadelerini kullandı.

2018 yılında, Fenerbahçe kongre üyeleri tarafından ibra edildiğini ve hesabını veremeyeceği tek bir tasarrufu olmadığını dile getiren Yıldırım sözlerine şöyle devam etti;

"Benim ve arkadaşlarımın hakkında, yapılan hiçbir incelemede de herhangi bir usulsüzlük, hesabı verilemeyecek tek bir kuruş bulunamadı. Gerek Masak denetlemeleri, gerek İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan denetlemeler, gerekse Futbol A.Ş’nin tabi tutulduğu SPK denetlemelerinde, şahsımın başkanlık yaptığı dönemde herhangi bir usulsüzlüğe rastlanmadı. "

Fenerbahçe’den hiçbir zaman  maddi kazanç elde etmediğini belirten Yıldırım, Türker'e "Dolayısıyla Atilla Türker’in, “Geldiğinizde servetiniz neydi, şimdi ne?” sorusu, kendisinin dünyadan ne kadar bihaber olduğunu göstermektedir." diye seslendi.

Atilla Türker'in kendisine iftira attığını belirten Yıldırım açıklamasını şöyle sonlandırdı;

"Yıllardır Anti-Fenerbahçe şiarıyla hareket eden, Fenerbahçe’nin o dönemde küme düşürülmesi gerektiğini hem yazılarıyla hem de demeçleriyle savunan Türker, hakkımdaki iddialarını kanıtlamadığı takdirde müfteridir, iftiracıdır ve bu sebeple, yıllar önce FETÖ’nün medya yapılanması kapsamında haklarında Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayette bulunduğum birçok kişi  gibi er ya da geç yargılanacaktır."

AZİZ YILDIRIM'A FETÖ YANITI

Atilla Türker ise Aziz Yıldırım'a sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

Türker şu mesajları paylaştı;

"Aziz Yıldırım benimle ilgili bir basın bülteni yayınlamış, “Atilla Türker, FETÖ’nün tetikçisi” demiş. Güldüm. FETÖ’nün savcılarıyla top oynayan kimdi acaba? Unutulmak üzereyken gündeme gelmek isteyen Aziz Yıldırım’ı yalan ve iftiralarından dolayı yarın savcılığa şikayet edeceğim

İşin güzel tarafı şu: Aziz Yıldırım ve Fikret Orman gibi isimler bu camiadan uzaklaştı. Herkes ektiğini biçer."

Aziz Yıldırım hangi gazeteciye "Yargılanacaksın" dedi? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Aziz Yıldırım FETÖ atilla türken
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.