Aziz Yıldırım, Ali Koç'u bombalarken SuperHaber de oradaydı

Ceyhun Bozkurt: "Ayaküstü sohbetimizde de zaten kararlı olduğunu gördük. Yarın oraya gidecek, biz de gidip takip edeceğiz. Bizlere gözlemlerimizi sordu. Ayaküstü onları konuştuk. Şunu görüyorum ki, bir şekilde Fenerbahçeliler böyle bir çıkışı özlemişler. Deyim yerindeyse 3 yıldır ölü toprağa serpili olan Fenerbahçe kitlesi, tekrar ses çıkarmaya başladı. Fenerbahçe için bundan sonrası hareketli ve çok daha dinamik geçecek."

Fenerbahçe'de 1998-2018 yılları arasında 20 yıl başkanlık yapan Aziz Yıldırım, 3 yıl önce Ali Koç'a kaybettiği seçimin ardından ilk kez basın toplantısı düzenleyerek Sarı-Lacivertli kamuoyuna seslendi. Yıldırım'ın zehir zemberek sözleri geniş yankı buldu. 

Çırağan Saray'ında düzenlenen basın toplantısını SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt da yerinde takip etti. İşte Bozkurt'un izlenimleri...

"Ayaküstü sohbetimizde de zaten kararlı olduğunu gördük. Yarın oraya gidecek, biz de gidip takip edeceğiz. Bizlere gözlemlerimizi sordu. Ayaküstü onları konuştuk. Şunu görüyorum ki, bir şekilde Fenerbahçeliler böyle bir çıkışı özlemişler. Deyim yerindeyse 3 yıldır ölü toprağa serpili olan Fenerbahçe kitlesi, tekrar ses çıkarmaya başladı. Fenerbahçe için bundan sonrası hareketli ve çok daha dinamik geçecek."

Aziz Yıldırım, Ali Koç'u bombalarken SuperHaber de oradaydı

Aziz Yıldırım, Ali Koç'u bombalarken SuperHaber de oradaydı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Aziz Yıldırım

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.