Aziz Yıldırım, Ali Koç ile ulu orta dalga geçti!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım 3 senelik suskunluğunu bozdu... Düzenlediği basın toplantısında mevcut başkan Ali Koç'u hedef alan Yıldırım zehir zemberek ifadeler kullandı. Yıldırım, konuşması sırasında sık sık Ali Koç ile alay ederken, salondan da kahkahalar yükseldi...

Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, başkanlık seçimini Ali Koç'a kaybettikten sonra ilk kez sessizliğini bozdu.

Düzenlediği basın toplantısı ile 3 yıl sonra Ali Koç'u hedef alan sert açıklamalar yapan Yıldırım ilk olarak bir daha başkan adayı olmayacağını ilan etti.

Bir medya ordusunun takip ettiği basın toplantısında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimi hakkında zehir zemberek ifadeler kullanan Aziz Yıldırım, "Mahallede yönetim yapsan, bu kadar kötü yönetim olmaz. Fenerbahçe'nin geleceğini tehlikede gördüğüm için konuşacağım." dedi.

"PANDEMİDE EVDEN ÇIKMADI HERHALDE"

Ali Koç'un sık sık "enkaz devraldık" söylemine sığındığını belirtem Yıldırım, "3 senede çok sıkıntılar çektim diyor. Hapis mi yattın. Pandemi de evden çıkmadın, herhalde o. Başka yok. Ali Koç'un bir sıkıntısı var. Aziz Yıldırım ve arkadaşlarından rahatsız oluyor. Biz seçilseydik, Fenerbahçe'nin şartları neyse bizler de onu yaşayacaktık. Biz kaçmadık ki. Yine kaçmayız. 'Herkes bana saldırıyor' diyor." ifadelerini kullandı.

"BEN FENERBAHÇE'NİN KENDİSİYİM"

Ali Koç'tan Fenerbahçe camiasına verdiği sözleri tutmasını isteyen Aziz Yıldırım sözlerine şöyle devam etti;

"Biz seçim günü 150 milyon euro verelim dedik, sen futbolu biz diğerlerini yönetelim dedik. 150+1 dedin. Ne verdin sen bu kulübe şimdiye kadar? 50 milyon dolar hibe ettin. Koç Ailesi'nin çocuğu. 151 milyon euro olur. 50 milyon dolar hibe ettin. Onu da bağış gibi kabul ettin. 292 trilyon da borç verdin, 30 milyon dolar. Ben 1998/99'da 30 milyon dolar nakit para verdim ve sildim. Kimse bilmez."

"ALİ KOÇ SENİ BU SEYİRCİYLE GÖNDERECEĞİM"

İki yılda kulübe 500 milyon dolar para girdiğinin de altını çizen eski başkan "Bu para ne oldu?" diye sordu.

Ali Koç'a öfkesini gizlemeyen ve onu affetmeyeceğini de vurgulayan Aziz Yıldırım şunları kaydetti;

"Ali Koç bana yalancı diyor. Ben hayatımda yalan söylemedim. Yalan söyleseydim gidip hapis yatmazdım. 


Seni affetmem, bunu bil. Seni bu seyirciyle göndereceğim. Bak Ali Koç, sen Koç'luğunu bil. Sen Vehbi Koç'un torunu, Rahmi Koç'un oğlusun. Sana gidip Darmstad'dan Serdar Dursun'u almak yakışmaz. Git Real Madrid'den Benzema'yı al. Fenerbahçe'nin geçmişinde kimler var. Anelka geldi. Daum'un sayesinde kulübede oturdu. Adam buradan gidip İngiltere'de neler yaptı?

Darmstadt'tan Serdar alıyorsan bırak başkanlığı, kim istiyorsa o yapsın. Para yok diyorsan bırak kardeşim. Parası olan gelir. Parası olmayan da gelir yapar. Para para diyorsun sende para çok. Paran olmasa kimse seni seçmez."

SALONDAN SIK SIK KAHKAHALAR YÜKSELDİ

Diğer yandan, Aziz Yıldırım'ın bu sert açıklamaları sırasında basın toplantısını takip eden gazeteciler ve diğer katılımcıların tutumu da oldukça dikkat çekiciydi.

Aziz Yıldırım'ın Koç'u hedef alan iğneleyici sözlerine salonda bulunanlar zaman zaman alkışlar, zaman zaman da kahkahalarla destek verdi.

Aziz Yıldırım, Ali Koç ile ulu orta dalga geçti!

Galatasaray'da Kurumsal İletişim Direkörlüğü görevi de yapan Fatih Kuşçu da bu ilginç duruma dikkat çekerek sosyal medya üzerinden, "Fenerbahçe eski Başkanı, mevcut başkanına hakaret ediyor, alkışlanıyor, dalga geçiyor, herkes gülüyor. Bu nasıl basın toplantısı?" mesajını paylaştı.

Aziz Yıldırım, Ali Koç ile ulu orta dalga geçti! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ali Koç Aziz Yıldırım basın toplantısı
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.