Aziz Sancar'ın emekli albay ağabeyi yaşamını yitirdi

Son dakika... Halen Amerika’da bulunan ve Kuzey Karolina Üniversitesi’nde görev yapan, 2015 Nobel ödülü sahibi, Prof. Dr. Aziz Sancar’ın ağabeyi Tahir Sancar yaşamanı yitirdi. Acı haberi, yeğeni Ülkü Sancar, sosyal medya hesabından siyah beyaz fotoğraflar ve bozkurt işareti yaptığı fotoğrafları ile duyurdu.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye’nin yetiştirdiği en önemli bilim adamlarından olan ve 2015 yılında İsveç’in başkenti Stockholm’de düzenlenen törenle Nobel Kimya Ödülü’nü İsveç Kralı 16’ıncı Gustaf’ın elinden alan Prof. Dr. Aziz Sancar’ın ağabeyi Tahir Sancar yaşamını yitirdi.

Aziz Sancar'ın emekli albay ağabeyi yaşamını yitirdi

AZİZ SANCAR’IN AĞABEYİNİN VEFATINI YEĞENİ DUYURDU

Halen Amerika Birleşik Devletleri'nde Kuzey Karolina Üniversitesi, Chapel Hill Sarah Graham Kenan Biyokimya ve Biyofizik Programı'nda görevli Prof. Sancar’ın ağabeyinin vefatını, Mersin’de yaşayan yeğeni Ülkü Sancar, sosyal medya hesabından duyurdu.

Aziz Sancar'ın emekli albay ağabeyi yaşamını yitirdi - Resim : 2

KOCA KURT!

Bir dönem politika ile ilgilenen Ülkü Sancar, amcası Tahir Sancar’ın askerlik ve bozkurt işareti yaptığı siyah beyaz fotoğraflarını paylaşıp, yazdığı mesajda “KOCA KURT!” ve “KOMUTANIM” ifadelerini kullandığı görüldü.

"Acı Kaybımız.
Prof. Dr.Aziz Sancar'ın abisi amcam Tahir Sancar'ı kaybettik.

''Daima ileri kızım,daima dik,daima imanlı '
KOCA KURT

Kürşat'a giden yolunu Allah nurla aydınlansın KOMUTANIM"

Tahir Sancar'ın ne zaman ve nerede toprağa verileceğinin henüz netlik kazanmadığı öğrenildi.

Aziz Sancar'ın emekli albay ağabeyi yaşamını yitirdi ile ilgili etiketler Aziz Sancar tahir sancar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.