Aziz Maksude'yi oynayan Elif Sönmez kimdir? Hangi dizilerde oynadı?

Aziz dizisi Cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Başrollerinde Murat Yıldırım ve Simay Barlas'ın rol aldığı dönem dizisinde Aziz Payidar ve ailesinin hayatı konu alınıyor. Dizide Maksude karakterini canlandıran Elif Sönmez kimdir? Hangi dizilerde oynadı?

Show Tv ekranlarında yayın hayatına başlayan ve oldukça sıkı takip edilen dönem dizisi Aziz Hatay'da çekimlerini sürdürüyor. Dizide Maksude karakterini canlandıran Elif Sönmez ise izleyinin en çok merak ettiği oyunculardan oldu. Peki Elif Sönmez kimdir, hangi dizilerde oynadı?

AZİZ MAKSUDE KİMDİR?

Karadayı dizisi ile tanınan ve o dizide Kenan İmirzalıoğlu'nun en büyük ablası İlknur'u canlandıran Elif Sönmez kariyerine Aziz dizisi ile devam ediyor. Oyunculuğunun yanısıra güzelliği ile de dikkat çeken Elif Sönmez kimdir?

Elif Sönmez'ın oynadığı diziler...

20 Kasım 1978 olan İstanbul doğumlu Türk oyuncu Elif Sönmez, İtalyan Lisesi ve Milano Güzel Sanatlar Akademisi Heykel Bölümü mezunudur.

Aziz Maksude'yi oynayan Elif Sönmez kimdir? Hangi dizilerde oynadı?

Türk sinema ve dizi sektörünün yüzlerinden olan Elif Sönmez, Asi dizisinde oynadı.

Elif Sönmez, Bergüzar Korel ve Kenan İmirzalıoğlu'nun başrollerini oynadığı Karadayı dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun kardeşlerinin en büyüğü olan İlknur karakterini canlandırdı. TV8'in Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde 'Cemile' karakterini canlandırdı.

Yağmur Zamanı (2005) - Berrin
Asi (2007 - 2008) - Melek Doğan
Sonsuz (2009) - Tuğçe
Gişe Memuru (2010)
Reis (2011) - Sevda
Koyu Kırmızı (2012) - Defne
Son (2012) - Gülden
Karadayı (2012 - 2013 - 2014 - 2015) - İlknur Tiryaki, İlknur Kara, İlknur Gün
Dayan Yüreğim (2016 - 2017) - Meral
Siyah İnci (2017 - 2018)
Doğduğun Ev Kaderindir (2019-2021) - Cemile

Aziz Maksude'yi oynayan Elif Sönmez kimdir? Hangi dizilerde oynadı? ile ilgili etiketler Murat Yıldırım aziz maksude kimdir elif sönmez kimdir elif sönmez hangi dizilerde oynadı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.