Aziz dizisinin yıldızları Murat Yıldırım ile İmane Elbani Dubai'de aşk tazeledi

Show TV’de yayınlanan Aziz dizisinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım ile birlikte aynı dizide rol alan Iman Elbani dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Çift yılbaşında setlere verilen arayı Dubai’de değerlendirdi. Mutlu bir evlilikleri olan çift, yeni yılı burada karşıladı. Yıldırım eşiyle çekilen aşk pozunu Instagram'dan yayınladı.

Recai Karagöz'ün yönettiği, Show TV'de izleyiciyle buluşan ve hikayesiyle adından söz ettiren fenomen dizi Aziz’de Faslı oyuncu eşi Iman Elbani ile birlikte rol alan Murat Yıldırım, yeni yılı Dubai'de karşıladı.

2008–2014 yılları arasında Burçin Terizoğlu ile evli kalan ve aradığı mutluluğu İmane Elbani'de bulan, 2016 yılında ikinci kez nikah masasına oturan 42 yaşındaki oyuncu Murat Yıldırım'ın mutlu evliliği sürüyor. Kendisinden 3 yaş küçük Faslı meslektaşı İmane Elbani ile soluğu yılbaşında Dubai'de aldı. Çift, Dubai’de tam 5 gün boyunca hem güneşin hem denizin hem de sakinliğin tadını doyasıya çıkararak enerji depoladı.

Aziz dizisinin yıldızları Murat Yıldırım ile İmane Elbani Dubai'de aşk tazeledi

Murat Yıldırım, eşi Elbani ile yeni fotoğrafını 4 milyon takipçili Instagram hesabından paylaştı. Sevilen oyuncunun bu paylaşımına kısa bir sürede binlerce yorum ve beğeni yağdı. Yıldırım'ın gönderisi saatler içinde 250 bin kişi tarafından beğenildi.

Aziz dizisinin yıldızları Murat Yıldırım ile İmane Elbani Dubai'de aşk tazeledi

Hemen ardından da dönüş için uçakta olduklarını da takipçileriyle paylaşan Murat Yıldırım, bu karenin hemen altına "Aziz için dönüş zamanı" notunu düştü. Sezon başından bu yana sette olan ünlü isim, dönüşte de çekimlere devam edeceğinin müjdesini verdi.

Aziz dizisinin yıldızları Murat Yıldırım ile İmane Elbani Dubai'de aşk tazeledi ile ilgili etiketler Imane Elbani Murat Yıldırım Dubai Yılbaşı aziz 2022
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.