Aziz Dizisinde Yeni Başrol Belli Oldu! Murat Yıldırım'ın Partneri Son Yaz'dan Geldi!

Show Tv ekranlarında yeni sezonda yayınlanacak olan ve başrolünde Murat Yıldırım'ın oynayacağı Aziz dizisinde hazırlıklar devam ediyor. Dizide Aziz karakterinin partneri Dilruba'yı oynacayacak kadın başrol için de karar verildi.

Murat Yıldırım'ın başrol oynayacağı Aziz dizisi için Show Tv harıl harıl çalışıyor. Yeni sezonda birçok dizi ile yoluna devam edecek olan kanal yönetimi Aziz ile bambaşka bir hikayeye ekranda hayat verecek. Diziyi ve başarılı oyuncuyu sabırsızlıkla bekleyen izleyenler ise Murat Yıldırım'ın partnerinin kim olacağı konusunda ise meraklı araştırmalara devam ediyor.

 Yeni sezon itibariyle ilk kez ekrana gelecek olan Aziz dizisinin oyuncu kadrosu da belli oldu. Fırat Tanış, Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimleri kadrosunda barındıran Aziz dizisinde Dilruba karakterini ise Son Yaz dizisinde rol alan Funda Eryiğit'in canlandırması bekleniyor.

Son Yaz'dan Aziz'e bomba transfer!

Son Yaz dizisinde Savcı Selim'in karısı olan Canan'ı oynayan Funda Eryiğit'in Aziz'deki Dilruba karakteri konusunda tartışmalar yaşansa da güzel oyuncunun takipçilerinden olumlu tepkiler geldi.

10 Soruda Dadandık: Funda Eryiğit - YouTube

Gelecek sezona damga vurması beklenen Aziz dizisinin Eylül ayında başlaması bekleniyor.

Aziz Dizisinde Yeni Başrol Belli Oldu! Murat Yıldırım'ın Partneri Son Yaz'dan Geldi! ile ilgili etiketler Murat Yıldırım Funda Eryiğit aziz dilruba
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.