Aziz Dizisinde Pierre'in Efnan Planı Belli Oldu! Aziz Payidar Çıldırıyor!

Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımlarından Aziz dizisinde yeni bölüm adeta kabusun başlangıcı olacak. Aziz'in Efnan'a olan aşkını fırsat bilen Pierre, "Seni kalbini söküp alacağım" dediği Aziz Payidar çıldırıyor. Aziz 15. bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Aziz 15. bölümüyle yine heyecanlı anlara sahne oluyor. Cuma akşamlarının en çok izlenen dizilerinden olan Aziz rakiplerinin gücüne rağmen reytinglerde belli bir standardı yakaladı. Bunda Aziz ve Efnan arasında gelişen masalsı aşkın rolü büyük elbette. Ancak dizinin yeni bölümünde aşıkların arasına Pierre giriyor. Aziz Dizisinde Pierre'in Efnan Planı Belli Oldu! Aziz Payidar Çıldırıyor!

Pierre'in Aziz Payidar'a, "Senin kalbini söküp alacağım" demesi üzerine izleyenler Efnan'ın başına bir şey geleceği konusunda şüpheye düştü. Bu şüphelerinde de haklı çıkıyor. Zira Aziz yeni bölümde Pierre'in Efnan planı ortaya çıkıyor.

Aziz Dizisinde Pierre'in Efnan Planı Belli Oldu! Aziz Payidar Çıldırıyor!

Pierre Aziz Payidar'ın Kalbini Sökmeye Başladı

Murat Yıldırım'ın hayat verdiği Aziz Payidar dizinin son bölümünde Efnan'a, "Sana bir şey olmasına müsade etmem” demişti. Ancak Pierre'in evinde Efnan'ın resmini gören Aziz yeni bölümde adeta çıldırıyor.

Efnan için Pierre'in evinin yolunu tutan Aziz yeni bölümde de kendisine karşı kurulan planlara cevap verebilecek mi? Dizinin yayınlanan 15. bölüm 2. fragmanında Pierre'in Aziz'den "En değerlisi"ni istediği görülüyor.

Aziz 15. bölümü Cuma akşamı Show Tv'de olacak.

Aziz Dizisinde Pierre'in Efnan Planı Belli Oldu! Aziz Payidar Çıldırıyor! ile ilgili etiketler aziz dizisi aziz payidar efnan pierre
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.