Aziz Dizisinde Hatice Ana Rüzgarı Esti! Usta oyuncu Meral Çetinkaya'nın Yaşı Olay Oldu!

Meral Çetinkaya Kaç Yaşında merak ediliyor. Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Aziz dizisinde Hatice Ana rolüyle tekrar setlere dönen usta oyuncu Meral Çetinkaya her rolün oyuncusu olduğunu bir kez daha kanıtladı. Bir dönem hikayesi olan Aziz dizisinin setinde de Murat Yıldırım'la yaptığı dans magazin gündemine bomba gibi düştü.

Meral Çetinkaya Kaç Yaşında merak ediliyor. Bir dönem hikayesi olan Aziz dizisi seyircinin de gönlünü kazandı. Oyuncu kadrosu ve merak uyandıran hikayesi ile şimdiden takip edilen Aziz dizisinde Meral Çetinkaya rüzgarı da esmeye devam ediyor. Dizide oynadığı Hatice Ana karakterinin hakkını veren usta oyuncu enerjisiyle sette de keyifli anlar yaşanmasına neden oluyor.

Aziz dizisi ile ekrana dönen Meral Çetinkaya geçmişte Dostla Tiyatrosu ve Bakırköy Belediye Tiyatrolarında da yer alan Meral Çetinkaya Türk sinemasının unutulmaz filmi Uçurtmayı Vurmasınlar, Bizimkiler dizisi gibi yapımlarda rol aldı. Performansı hiç düşmeyen Merak Çetinkaya kaç yaşında?

Meral Çetinkaya Kimdir? Meral Çetinkaya Boyu Kaç, Kilosu Kaç, Aslen Nereli,  Sevgilisi Kimdir?

Kariyerine Sızı isimli dizi ile başlayan Usta tiyatrocu, Bizimkiler, Kaldırım Serçesi, Yazlıkçılar ve GÜlbeyaz dizilerinde oynadığı karakterler ile unutulmaz isimler arasında yer aldı.

Diğer yandan ise bu kadar enerjik bir insan olan Meral Çetinkaya'nın yaşı da herkesi şaşırttı.

Meral Çetinkaya - Biyografya

5 Mart 1945 yılında doğan Meral Çetinkaya 76 yaşındadır. Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide canlandırdığı Hasefe Akarsu karakteri ile hafızalardaki yerini koruyan Merak Çetinkaya Aziz dizisinde Hatice Ana rolüyle de ilgi topluyor. Siz Merak Çetinkaya'yı nasıl buluyorsunuz?

Aziz Dizisinde Hatice Ana Rüzgarı Esti! Usta oyuncu Meral Çetinkaya'nın Yaşı Olay Oldu! ile ilgili etiketler Show TV meral çetinkaya kaç yaşında aziz dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.