Aziz dizisinde Dilruba ile Adem'in evliliğine Aziz'den hayati hamle!

Show TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Aziz'de bu akşam Aziz ile Adem'in gerilim dolu dakikaları yaşanacak. Adem'in Dilruba ile evleneceğini söylemesi üzerine Aziz'den bomba bir hamle gelecek.

Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın başrollerinde olduğu dönem dizisi Aziz'de bu akşam tüm dengeler değişiyor. Adem'in Dilruba ile evleneceğini söylemesi üzerine Aziz'in "Bana bir tane başarını göster" diyerek üzerine yürüyor.

Aziz'in Dilruba'dan kopamadığını gören Efnan ise gözyaşları içerisinde bir daha dönmemek üzere gidiyor. Hayati kararların verileceği Aziz 6. bölümde Efnan, Dilruba, Aziz ve Adem arasındaki gerilim ve duygu dolu anlar yaşanacak.

Aziz dizisinde Dilruba ile Adem'in evliliğine Aziz'den hayati hamle!

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu dizinin senaryosunu Eda Tezcan yazıyor.

Aziz, yeni bölümüyle yarın akşam saat 20.00’de Show TV’de!

Aziz dizisinde Dilruba ile Adem'in evliliğine Aziz'den hayati hamle! ile ilgili etiketler Show TV aziz 6. bölüm aziz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.