Aziz Dizisi Senarist Kovuldu! Murat Yıldırım Kötü Gidişata Noktayı Koydu! İkinci Sezon Müjdesi Var

Cuma akşamlarının rekortmen yapımı Aziz Dizisi için Yeni Sezon müjdesi geldi. Dizinin son haftalarda düşen reytingleri sonrası yapılan eleştiriler Murat Yıldırım'ın da canını sıkıyordu. Aziz dizisinin kötü gidişatına nihayet başrolden müdahale geldi. Aziz 23. bölüm öncesi meydana gelen değişimler ve detaylar haberimizde...

Her Bölümü ile heyecan yaratan ve Cuma akşamları rakiplerine göz açtırmayan Aziz dizisi için yeni müjdeler gelmeye devam ediyor. Son haftalarda yaşanan düşüşe kulak tıkamayan başrol Murat Yıldırım, senaryoda köklü değişiklikler için harekete geçti. Aziz 23. bölüm fragmanında dizinin artık Efnan, Piere ve Aziz Payidar üçgeninden çıkarak kurtuluşa dair hikayelerin ön planda olacağı belli oldu. Aziz Dizisi Senarist Kovuldu! Murat Yıldırım Kötü Gidişata Noktayı Koydu! İkinci Sezon Müjdesi Var.

Murat Yıldırım'ın Aziz dizisi senaristi Eda Tezcan'ı instagramdan takip etmeyi bırakması fitili ateşlemiş ve sosyal medyada haberler dolaşmaya başlamıştı. Müjdeli haber ise bugün geldi. Aziz yeni bölüm fragmanının yayınlanmasıyla dizinin senaristi Eda Tezcan'ın kovulduğu anlaşıldı. Bunda ise Murat Yıldırım'ın etkili olduğu ileri sürüldü.

Aziz Dizisi Senarist Kovuldu! Murat Yıldırım Kötü Gidişata Noktayı Koydu! İkinci Sezon Müjdesi Var

Aziz Dizisi Senarist Kovuldu! Aziz İkinci Sezon Müjdesini Murat Yıldırım'ın Bu Hamlesiyle Aldı!

Aziz Dizisi İkinci Sezon Müjdesi Aldı

Aziz dizisi hikayesinin artık bir başka yöne evrilmesiyle birlikte dizinin ikinci sezonu da garantilediği düşünülüyor. Yeni sezonda Murat Yıldırım'ın bambaşka bir rolle izleyicinn karşısına çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Aziz Payidar Milletvekili Oluyor!

Murat Yıldırım'ın Aziz Payidar karakterinin gelecek sezon dizide milletvekili rolünü oynayacağı belirtildi.

Aziz dizisi 23. bölüm Cuma akşamı Show TV'de ekrana gelecek.

Aziz Dizisi Senarist Kovuldu! Murat Yıldırım Kötü Gidişata Noktayı Koydu! İkinci Sezon Müjdesi Var ile ilgili etiketler Murat Yıldırım aziz aziz dizisi ikinci sezon
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.