Aziz Dizisi Bomba Gibi Geliyor! Murat Yıldırım Hazır! Seyirci Hazır! Efsane Dizi Başlıyor

Başrollerini Murat Yıldırım ve Damla Sönmez'in paylaştığı Aziz dizisi yayınlanmak için gün sayıyor. Bir dönem dizisi olan Aziz dizisi Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Başrollerini Murat Yıldırım ve Damla Sönmez'in paylaştığı Aziz dizisi yayınlanmak için gün sayıyor. Bir dönem dizisi olan Aziz dizisi Show TV ekranlarında yayınlanacak. Murat Yıldırım'ı en son Ramo dizisinde Damla Sönmez'i de Çukur dizisinde izlemiştik. İki başarılı oyuncu da bu sefer bir dönem dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Aziz Dizisi Bomba Gibi Geliyor! Murat Yıldırım Hazır! Seyirci Hazır! Efsane Dizi Başlıyor

Bir Dönem Dizisi Aziz Ekranlarda 

Aziz dizisi 1930'lu yılların Hatay'ını bizlere anlatmak için ekranlarda boy göstermeye geliyor. Hatay'ın kurtuluş mücadelesini gözler önüne serecek olan dizi oldukça iddialı bir şekilde geliyor. Oldukça yüksek bütçeli olan dizi ise uzun soluklu bir hikâye anlatmak için kolları sıvadı. Dizi için özel bir kasaba bile kuruldu. Murat Yıldırım, Antakya'nın en büyük halı üreticisinin oğlu olan Aziz Payidar'ı canlandırıyor.

Aziz Dizisi Bomba Gibi Geliyor! Murat Yıldırım Hazır! Seyirci Hazır! Efsane Dizi Başlıyor - Resim : 2

Aziz, bir Fransız delegesi olan Mösyö Pierre'in oğlunu öldürüyor ve bu yüzden de memleketini terk etmek zorunda kalıyor. İki sene sonra geri dönen Aziz ise hiçbir şeyin bıraktığı gibi kalmadığını fark ediyor. Öyle ki ilk aşkı bile amcasının oğlu ile nişanlanmıştır. Dizide Fransız İşgali altındaki Antakya, halk ve Aziz'in hikâyesi bütün titizliğiyle anlatılacaktır.

Kadro Epey Sağlam 

Murat Yıldırım ve Damla Sönmez'in yanı sıra Aziz dizisinde usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan'da yer alıyor. Simay Barlas diğer başrol oyunculardan biri olurken Güven Murat Akpınar, Aziz'in amcasının oğlu olan Âdem karakterine hayat veriyor. Dizide Fransız delegesi Mösyö Pierre'i ise başarılı oyuncu Fırat Tanış canlandırıyor. Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez, Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya dizide yer alan diğer başarılı oyuncuların isimleridir. Dizinin yönetmen koltuğunda ise başarılı yönetmen Recai Karagöz oturuyor. Eda Tezcan ise bu başarılı senaryoyu kaleme alan isim. 

Aziz Dizisi Bomba Gibi Geliyor! Murat Yıldırım Hazır! Seyirci Hazır! Efsane Dizi Başlıyor - Resim : 3

Aziz Dizisi Bomba Gibi Geliyor! Murat Yıldırım Hazır! Seyirci Hazır! Efsane Dizi Başlıyor ile ilgili etiketler aziz
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.