Aziz Behich için büyük kapışma!

Sol bek arayışlarına hız veren Galatasaray, Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Bursasporlu Aziz Behich’i transfer listesine dahil etti. Sarı-Kırmızılılar önümüzdeki hafta Yeşil-Beyazlı kulüple masaya oturmaya hazırlanıyor

Transferde önceliği sol bek pozisyonuna veren, şu ana kadar Kwadwo Asamoah, Filipe Luis ve Davide Santon’la görüşmelerde bulunan Galatasaray’da, rota Türkiye’ye döndü! Sarı-Kırmızılılar, bu sezon Bursaspor formasıyla Süper Lig’de çıktığı 15 maçta 5 gol atan ve 1 asist yapan Aziz Behich’i transfer listesine dahil etti.

Türkiye pasaportu da bulunan 27 yaşındaki Avustralyalı futbolcunun, kulubüyle 2019’a kadar sözleşmesi bulunuyor. Galatasaray cephesi ise Aziz Behich’i bonservis artı oyuncu takasıyla renklerine bağlamak istiyor. Gözden çıkarılan oyuncuların listesi de, teklifle birlikte Bursaspor’a sunulacak.

BÜYÜK TAKIMI ÇOK İSTİYOR

Kariyeri boyunca Avustralya dışına ilk kez Bursaspor’a transfer olarak çıkan Aziz Behich’in de artık büyük bir takımda oynamak istediği öğrenildi. Kulübe resmi teklifin sunulması halinde, 27 yaşındaki sol bekin de transfer için yönetimden izin talep edeceği belirtildi.

Aziz Behich için büyük kapışma! ile ilgili etiketler Galatasaray sol bek aziz behich
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.