Aziz 18. bölüm Fragmanı!

Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımı Aziz 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı merak ediliyor. Başrollerinde Murat Yıldırım ve Simay Barlas'ın rol aldığı Aziz yeni bölüm fragmanı izleyicilern merak konusu oldu. İşte Aziz 18. bölüm fragmanı...

Aziz 18. bölüm fragmanı izlemek isteyenler dizinin son bölümünün ekrana gelmesinin ardından araştırmalara başladı. Cuma akşamları ekrana gelen Aziz'de gelecek hafta neler olacak?

Aziz Son Bölümde Neler Oldu?

Aziz son bölümünde; Aziz Efnan’ın dönmemek üzere gittiğini öğrenince onu bulmak üzere yola çıkar.

Bu sancılı yolculuk esnasında ise, Efnan’ın büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalarak ölümle sınandığını öğrenir. Sevdiği kadını bu amansız çıkmazdan kurtarmak isteyen Aziz, bir an bile düşünmeden kendi canını ortaya koyar. Ancak bu sefer Pierre, Aziz’in canından daha önemli bir hedefin peşindedir. Bu olayda kimi çıkarlarını kimiyse sevdiğini kollamak üzere hareket ederken, Efnan’ın akıbeti tüm sırrını korumaya devam edecektir.

Aziz 17 . Bölüm Son Fragmanı

Aziz Pierre’i yok etmek için son sürat hareket ederken Fransızlar şehirde baskılarını arttırırlar.

Bu baskılara boyun eğmeyen Aziz oldukça tehlikeli bir oyunun içine girer. Adem, Dilruba ve Aziz’in geçmişini sindirmekte zorlanırken şehre bir yabancı gelir. Bu yabancıyla yolu kesişen Adem’de değişim rüzgarları esmeye başlar.

Bu sırada Andre cinayeti, Efnan’ı giderek köşeye sıkıştırır. Aziz’in kendisini kurtarmak için yapacaklarından korkan Efnan, zor da olsa bir karar vermiştir. Efnan artık Aziz’i, kendi kaderinin tutsaklığından azat edecektir…

 

Aziz 18. bölüm Fragmanı! ile ilgili etiketler aziz fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.