Azeri şarkıcı Günel Zeynelova değişimiyle şaşırttı

İbrahim Tatlıses tarafından keşfedilen ve 'Didem' şarkısı ile ünlenen Azeri şarkıcı Günel Zeynalova, değişimiyle görenleri şaşırtmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda, "Niye bu kadar estetik yaptırdın?'' sorularına ''Yazmayın, engelliyorum" şeklinde tepki gösteren Zeynalova, yeni halini takipçileriyle paylaştı.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses tarafından 13 yaşındayken keşfedilen ve 90'lı yıllarda şöhretinin zirvesine çıkan Azeri kızı Günel Zeynalova, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Azeri şarkıcı Günel Zeynelova değişimiyle şaşırttı

Sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Zeynalova, bu yeni fotoğrafını yayınladı. Instagram'da 860 binden fazla takipçisi bulunan şarkıcı, "Ufak tefek işler..." ifadelerini kullandı. Kimi takipçisi, "Ceylan'a benzemiş" derken, kimisi ise, "Eski doğal hali daha güzeldi" şeklinde yorumlar yaptı.

Azeri şarkıcı Günel Zeynelova değişimiyle şaşırttı - Resim : 2

Değişimiyle adından söz ettiren Günel Zeynalova, estetikle bambaşka biri olduğunu ve Michael Jackson'a benzediğini yazan takipçilerini engellediğini dile getirmişti.

''KENDİ ELLERİME ACIYORUM''

Instagram hesabından bir video yayınlayan 35 yaşındaki Azeri kızı, konuyla ilgili şunları söylemişti:

''Bir video paylaştım. Videonun altına başladılar yine saçma sapan yorumlar yazmaya. 'Aman değişmiş', 'Michael Jackson'a benzemiş', 'Niye bu kadar estetik yaptırdın?' Saçma sapan şeyler... Ben onların hepsini engelledim. Kendinizi yorup, yazmayın çünkü ben kendi ellerime acıyorum.''


İşte Zeynalova'nın son hali...

Azeri şarkıcı Günel Zeynelova değişimiyle şaşırttı - Resim : 3

Azeri şarkıcı Günel Zeynelova değişimiyle şaşırttı - Resim : 4

Azeri şarkıcı Günel Zeynelova değişimiyle şaşırttı - Resim : 5

Azeri şarkıcı Günel Zeynelova değişimiyle şaşırttı ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses Günel Zeynelova
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.