Azeri şarkıcı Günel Zeynalova'dan estetik çıkışı! İddialar isyan ettirdi

İbrahim Tatlıses tarafından keşfedilen ve 90'lı yılların sonunda yönetmenliğini İbrahim Tatlıses'in üstlendiği ''Oy Didem'' klibiyle hafızalara kazınan 35 yaşındaki Azeri şarkıcı Günel Zeynalova değişimiyle sık sık gündem oluyor. Estetik operasyon geçirdiği iddiaları karşısında sessizliğini bozan güzel şarkıcı 'Estetiklerimi değil sesimi konuşun' açıklamasında bulundu.

İbrahim Tatlıses'in keşfettiği Azeri kızı, ünlü şarkıcı Günel Zeynelova, 23 yıl aradan sonra İstanbul'da ilk kez bir mekanda sahneye çıktı. Son dönemde yüzündeki değişimle gündemde olan şarkıcı Uluorta'da yaklaşık iki saatlik bir konser verdi. Genç şarkıcı, sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.


'BURUN ESTETİĞİ HARİÇ ESTETİĞİM YOK'

Zeynalova, magazin gündeminden düşmeyen estetik operasyon geçirdiği iddialarıyla ilgili sessizliğini bozdu. 'Siz beni tanıyorsunuz. Burun estetiği hariç hiçbir cerrahi operasyon yaptırmadım.' diyen Azeri kızı, 'Bazı insanlar inatla büyüdüğümü kabullenemiyor, beni hâlâ Türkiye'ye ilk geldiğim zamanki Günel olarak görüyor ve yargılıyorlar. Lütfen estetik operasyonlarımı değil sesimi konuşun.' açıklamasında bulundu.

Azeri şarkıcı Günel Zeynalova'dan estetik çıkışı! İddialar isyan ettirdi

Performansına 'Adı Yok' şarkısı ile başlayan Azeri şarkıcı, "12 yaşında Türkiye'ye geldiğimde elimden tutan İbrahim Abi'ye bir kez daha teşekkür ediyorum" açıklamasının ardından İbrahim Tatlıses'in 'Haydi Söyle' parçasını söyledi.

Azeri şarkıcı Günel Zeynalova'dan estetik çıkışı! İddialar isyan ettirdi - Resim : 2

'Üzerimde emeği büyüktür' diyerek İbrahim Tatlıses'e övgüler yağdırdı. Günel Zeynalova son olarak geçtiğimiz günlerde İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna'nın müzisyen oğulları İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli'nin düğününde boy göstermişti.

 

 

Azeri şarkıcı Günel Zeynalova'dan estetik çıkışı! İddialar isyan ettirdi ile ilgili etiketler estetik İbrahim Tatlıses Günel Zeynalova imaj
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.