Azeri milletvekili kamerasını açık unuttu! Asistanını taciz ederken yakalandı...

Azerbaycan eski milletvekili Prof. Hüseynbala Mirelemov'un asistanını taciz ettiği skandal anların görüntüsü sosyal medyada yayıldı. Bilgisayar kamerasını açık unutan eski milletvekilinin asistanını eğildiği sırada taciz ettiği o anlar büyük tepki çekti. Skandal videonun sosyal medyada paylaşılmasının ardından gazetecilere açıklama yapan milletvekili "Görüntülerden haberim yok." dedi.

Azerbaycan'da eski milletvekili olan Profesör Hüseynbala Mirelemov ofisinde bir görüşme esnasında bilgisayar kamerasını açık unuttu.  

ŞAŞKIN YÜZ İFADELERİ KAMERALARA YANSIDI

Eski milletvekili görüşme sırasında arkasından gelerek dosyaları almak için eğilen asistanını taciz etti. Görüntülerin kaydediliyor olduğunu farkeden eski milletvekili ve asistanın şaşkın yüz ifadeleri de kameralara yansıdı. 

SKANDAL GÖRÜNTÜLER SORULDU

Sosyal medyada büyük tepki çeken görüntülerin yayınlanması ardından Azerbaycan'da gazeteciler eski milletvekili ile görüştü. Asistanına tacizde bulunduğu o skandal görüntüler hakkında eski milletvekiline soru yöneltildi.

"YAYILAN GÖRÜNTÜLERDEN HABERİM YOK"

Azerbaycan medyasında da büyük tepki çeken görüntüler ardından olayla ilgili  eski milletvekili Hüseynbala Mirelemov gazetecilere, "Yayılan görüntülerden haberim yok." açıklamasını yaptı. 

 

Azeri milletvekili kamerasını açık unuttu! Asistanını taciz ederken yakalandı... ile ilgili etiketler Azerbaycan milletvekili azeri

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.