Azeri askerleri, Ermeni askerlerini tekme atarak ülkelerine geri yolladı!

Karabağ kırsalında ilginç bir olay meydana geldi. Kırsalda devriye gezen Azeri askerieri, sınır ihlali yapan Ermeni askerleriyle karşılaştı. Azeri ordusu mensupları tekme atarak olaya müdahale etti. Ermeni askerleri karşılık bile veremedi.

Azerbaycan'ın Karabağ'ı Ermeni işgalinden kurtarmasının ardından bölgede sular durulmuyor. 

Daha önce de birçok kışkırtma girişiminde bulunan ve Azeri mevzilerine taciz ateşi açan Ermeni ordusu, yine Kafkas medyasının gündemine oturdu. 

Azeri askerleri, Ermeni askerlerini tekme atarak ülkelerine geri yolladı!

TEKME TOKAT GERİ YOLLADILAR

Kameralara takılan görüntülerde Karabağ bölgesindeki kırsalda devriye gezen Azerbaycan askerleri, sınır ihlali yaparak Azerbaycan topraklarına giren Ermeni askerleri ile karşılaşıyor. 

Bir süre diyalog kurma çalışmasının yaşandığı görülürken, tartışma kısa sürede tekmeye dönüştü. 

Tam olarak kavga denemeyecek olayda, Azerbaycan askerlerinin Ermeni askerlerini tekme atarak geri gönderdiği kameralara yansıdı. 

'KARABAĞ AZERBAYCAN'DIR'

Ermeni askerlerinin karşılık vermediği ve videoyu çeken kişinin de 'Karabağ Azerbaycan'dır' dediği duyuldu.

Azeri askerleri, Ermeni askerlerini tekme atarak ülkelerine geri yolladı! ile ilgili etiketler Ermeni asker azeri karabağ

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.