Azerbaycan’ın yardım konvoyu Türkiye yolunda

Azerbaycan’dan aynı anda çok sayıda orman yangınıyla baş etmeye çalışan Türkiye'ye yardım için dün akşam yola çıkan konvoy akşam saatlerinde Gürcistan-Azerbaycan sınırındaki “Kırmızı Köprü” sınır kapısından Gürcistan’a giriş yaptı. Ekip ve araçların yaklaşık 10 saatlik bir yolculuğun ardından Türkiye’ye giriş yapması bekleniyor.

Türkiye’de günlerdir devam eden orman yangınlarına Azerbaycan’ın yardımları devam ediyor. Azerbaycan Olağanüstü Haller Bakanlığına bağlı ekiplerden 100 kişilik ilk grup önceki gece Dalaman’a ulaşmış ve söndürme çalışmalarına aktif olarak destek vermeye başlamıştı.

Azerbaycan Acil Durumlar Bakanlığına bağlı yardım konvoyu akşam saatlerinde Gürcistan-Azerbaycan sınırındaki “Kırmızı Köprü” sınır kapısından Gürcistan’a giriş yaptı.

Azerbaycan’ın yardım konvoyunda çok sayıda itfaiye aracı olduğu görülürken, yaklaşık 10 saatlik bir yolculuğun ardından konvoyun Türkiye’ye giriş yapması bekleniyor.

Azerbaycan’ın yardım konvoyu Türkiye yolunda ile ilgili etiketler Azerbaycan Orman Yangını yardım konvoyu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.