SuperHaber muhabirinin olduğu noktaya bomba düştü!

Azerbaycan ordusunun Ermenistan'ın hain saldırılarına karşı işgal altındaki topraklarını kurtarmak amacıyla başlattığı operasyonlar sürüyor. Ancak ağır kayıplar veren Ermenistan, yine sivilleri hedef alarak karşılık veriyor. Son olarak SuperHaber'in de bulunduğu Gence kentine sabah saatlerinde 3 bomba atıldı. Muhabirimiz Mevlüt Yüksel, bombanın düştüğü alanı görüntülerken işgalci kuvvetler tarafından kente yapılan yeni saldırıdan son anda kurtuldu. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Azerbaycan'ın, Ermenistan'ın hain saldırılarına karşı işgal altındaki topraklarını kurtarmak amacıyla başlattığı operasyonlar sürüyor.

Ancak ağır kayıplar veren Ermenistan, yine sivilleri hedef alarak karşılık veriyor. Son olarak SuperHaber'in de bulunduğu Gence kentine 3 bomba atıldı. Hain saldırıda 2 kişi öldü 2'si çocuk 16 kişi yaralandı.

Saldırının merkezinde bulunan SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel, sivillerin hedef alındığı yerleşim yerlerini ve Azerbaycanlı vatandaşların yaşadığı korkuyu yerinde görüntüledi. Tam bu sırada, kente yeni bir saldırı düzenlendi. Yüksel, bulunduğu noktaya çok kısa bir mesafeye düşen bombadan son anda kurtuldu. 

SuperHaber muhabirinin olduğu noktaya bomba düştü! ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan Saldırı bomba mevlüt yüksel gence

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.