Dünya şampiyonu karı-koca cepheye erzak götürüyor

Azerbaycanlı milli Kick-Boks sporcusu Bahram Rajabzadeh ile kendisi gibi dünya şampiyonu olan Türk eşi Nehir Rajabzadeh, cepheye erzak götürüyor. Karabağ'ın Azerbaycan toprağı olduğunu vurgulayan şampiyon karı-koca, Türk halkına da teşekkür etti.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Azerbaycan Milli Ordusu ile işgalci Ermenistan güçleri arasındaki savaş devam ediyor. Azerbaycan’da ise ,tüm halk, cephede bulunan askerlere, yiyecek-içecek, erzak ve çeşitli eşyalar yolluyor.

ŞAMPİYONLAR CEPHEYE ERZAK TAŞIYOR!

Cephede savaşan Azerbaycanlı sporcuların yanı sıra, askere gidemeyen diğer sporcularda, ellerinden gelenleri yapıyorlar.

Onlardan birisi de, Dünya Şanpiyonu Azeri milli kick boksçu Bahram Rajabzadeh.

Şampiyon sporcu, kendisi gibi dünya şampiyonu olan Adanalı Türk eşi Nehir Rajabzadeh, antrenörleri Xeqani Ehmedov ve sporcu Nermin Seyidova ile cepheye erzak götürüyor.

Şampiyon karı koca, SuperHaber’e konuşarak, Türk halkına yardımları nedenini ile teşekkür etti ve “İki devlet, tek millletiz.” dedi.

Rahabzadeh’in yine kendisi gibi dünya şampiyonu olan eşi Nermin Rajabzadeh de konuşmasında, ”Burası da bizim vatanımız.İki millet,tek devletiz. Biz Azerbaycan için, elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Azerbaycan, Dağlık Karabağı, Ermeni işgalinden kurtaracaktır.”diye konuştu.

Dünya şampiyonu karı-koca cepheye erzak götürüyor

“ERMENİSTAN DERHAL ÇEKİLMELİ!”

Rajabzadeh, Ermenistan'ın işgal ettiği Karabağ'dan derhal çekilmesi gerektiğini, Karabağ'ın Azerbaycan toprağı olduğunu söyledi.

Bahram Rajabzadeh “Karabağ Azerbaycan toprağıdır, bunu bütün dünya bilsin. Türk kardeşlerimize de bize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Karabağ Azerbaycan'ındır ve Azerbaycan'ın olacaktır" dedi.

Dünya şampiyonu karı-koca cepheye erzak götürüyor - Resim : 2

Dünya şampiyonu karı-koca cepheye erzak götürüyor ile ilgili etiketler Azerbaycan şampiyon Ermenistan Bahram Rajabzadeh kick boks dağlık karabağ
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.