Azerbaycan topraklarında yakalanan 14 Ermeni askerine hapis cezası!

Azerbaycan Ermenistan arasında sahada durum artık tamamen kesinleşmiş olsa da Ermenistan'ın kışkırtmaları son bulmuyor. 60'dan fazla Ermenistan askeri Azerbaycan topraklarında yakalanarak tutuklandı. Tutuklanan askerlerin çoğu serbest bırakılırken 14 Ermenistan askerine hapis cezası verildi.

Azerbaycan, sınırı izinsiz geçtiği için tutukladığı Ermenistan askerlerinden bazılarına hapis cezası verdi. 

12'Sİ 6 AY VE 2'Sİ 4 YIL HAPİS YATACAK

Azerbaycan'da bir mahkeme, 14 Ermenistan askerini iki ülke arasındaki sınırı yasa dışı geçmekten ötürü suçlu bularak hapis cezasına çarptırdı.

Mahkeme cuma günü 12 Ermenistan askerini 6 ay, 2 askeriyle 4 yıl hapis cezasına mahkum etti.

TUTUKLANAN 60 ERMENİSTAN ASKERİNİN ÇOĞU SERBEST BIRAKILDI

Azerbaycan yıl sonunda 60'tan fazla Ermenistan silahlı kuvvetleri mensubunu Azerbaycan topraklarına yasa dışı olarak girdikleri gerekçesiyle tutuklamış, askerlerden çoğu daha sonra serbest bırakılmıştı.

ERMENİSTAN SESSİZ

Ermenistan Azerbaycan'daki 14 askerine verilen hapis cezasına ilişkin ilk etapta sessizliğini korudu.

Azerbaycan topraklarında yakalanan 14 Ermeni askerine hapis cezası! ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan hapis asker
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.