Azerbaycan sınırına 'Taarruz Köprüsü'

Azerbaycan ordusunun işgal altındaki Dağlık Karabağ'a başlattığı operasyondaki kararlı ilerleyişi sürüyor. Bölgenin İran sınırı tamamen Azerbaycan kontrolüne geçti. Bu gelişme üzerine İran, Azerbaycan sınırına askeri sevkiyata başladı.

27 Eylül Pazar günü Azerbaycan ordusunun Ermenistan işgalindeki Dağlık Karabağ'a başlattığı operasyonlar sürüyor. 

Cephede bozguna uğrayan işgalci kuvvetler, birçok bölgeden geri çekilmek zorunda kaldı. Bu bölgedelerden birisi de Dağlık Karabağ'ın güney sınırı...

Bölgenin tamamen Azerbaycan kontrolüne geçmesinin ardından İran'dan tepki çeken bir hamle geldi.

Geçtiğimiz günlerde sınıra ağır silah naklederek askeri yığınak oluşturan İran yönetimi, bu kez taaruz köprüsü olarak adlandırılan askeri aracını sınıra nakletti.

ARAÇLAR GÖRÜNTÜLENDİ

Gazeteci Halid Abdurrahman'ın aktardığı gelişmeye göre, İran son sevkiyatında Ermenistan'a büyük bir teçhizat yardımı yaptı.

İran'ın Dağlık Karabağ sınırına gönderdiği son askeri sevkiyatlar arasında taarruz köprüsü olarak kullanılan askeri araçlar görüntülendi.

Azerbaycan sınırına 'Taarruz Köprüsü'

Azerbaycan sınırına 'Taarruz Köprüsü' ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan sınır taarruz köprüsü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.