Azerbaycan SİHA'ları cehennemi yaşatıyor

Azerbaycan Silahlı İnsansız Hava Araçları (SİHA) Ermenistan'a büyük kayıplar verdirmeye devam ediyor. Ermenistan askerinin korkusu olan SİHA'lar hedefleri tek tek yok ediyor.

Azerbaycan'ın Ermenistan hedeflerine yönelik operasyonları karadan ve havadan hız kesmeden devam ediyor. Azerbaycan ordusu havada da üstünlüğünü her fırsatta gösterirken, Ermenistan askerlerinin içinde bulunduğu kötü durumu da dünyaya servis ediyor.

Son paylaşılan görüntülerde Azerbaycan SİHA'ları Ermenistan askerlerinin bulunduğu hedefleri yine tek tek vurdu. Azerbaycan Savunma Bakanlığı'nın paylaştığı görüntülerde yok edilen askeri araçlar, silah sistemleri ve bu hedeflerin havaya uçmasıyla geride kalan Ermeni askerlerinin hayatlarını kurtarma çabası gözden kaçmıyor.

Azerbaycan SİHA'ları cehennemi yaşatıyor ile ilgili etiketler Ermenistan Azerbaycan Saldırı SİHA İHA imha ateş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.