Azerbaycan Savunma Bakanı, ASELSAN ile toplantı gerçekleştirdi!

Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov, ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Haluk Görgün başkanlığındaki heyetle toplantı gerçekleştirdi.

Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov, Türk savunma sanayinin önde gelen firmalarından ASELSAN’ın Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Haluk Görgün ve heyetiyle görüştü.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, gerçekleştirilen görüşmede iki ülke arasında askeri ve teknik işbirliği alanında olumlu adımlar atıldığı belirtildi.

'SAVAŞTA KULLANILAN ASELSAN ÜRÜNLERİ ÇOK KALİTELİYDİ'

Azerbaycan ve Türkiye Cumhurbaşkanları arasındaki dostluk ve kardeşlik ilişkilerinin Azerbaycan-Türkiye ilişkilerinin her alanda genişletilmesinde önemli katkılarda bulunduğunu belirten Hasanov, 2. Karabağ Savaşı'nda kullanılan ASELSAN'ın ürettiği teknik ekipmanların yüksek kalitede olduğunu vurguladı.

Görüşmede, modern muharebe operasyonlarının yeni yöntem ve tekniklerinin yanı sıra, Azerbaycan birliklerinin teknik donanımını daha da güçlendirmek amacıyla, iki kardeş ülke tarafından uygulanan ortak projeler ele alındı.

AZEBAYCAN ORDUSU, MODERN VE PROFESYONEL BİR ORDU KURACAK

Ayrıca, Azerbaycan ordusunun, ileri bilgi teknolojileri de dahil olmak üzere en modern silah ve askeri teçhizatla donatılmış, kapsamlı iletişim sistemlerine sahip profesyonel bir ordu olarak geliştirilmesi ordunun muharebe becerilerini artıracağı da kaydedild

Azerbaycan Savunma Bakanı, ASELSAN ile toplantı gerçekleştirdi! ile ilgili etiketler ASELSAN Azerbaycan Ordu Savaş savunma bakanı toplantı modern cihaz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.