Azerbaycan ordusu, SU-25 savaş uçağını düşürdü

Azerbaycan ordusunun, Ermenistan'a ait bir SU-25 savaş uçağını daha düşürdüğü öğrenildi. Konuyla ilgili Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Ermenistan Ordusu'nun saldırıları püskürtülmeye devam ediyor. Azerbaycan Ordusu, saldırı hazırlığındaki Ermenistan'a ait bir SU-25 uçağını daha düşürdü." denildi.

Azerbaycan ordusu, Ermenistan'a ait bir SU-25 savaş uçağını daha düşürdü.

Azerbaycan ordusu, SU-25 savaş uçağını düşürdü

MSB DE SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Milli Savunma Bakanlığı da Azerbaycan'ın düşürdüğü savaş uçağını sosyal medyadan duyurdu.

Bakanlık "Kahraman Azerbaycan Ordusu, bir yandan işgal altındaki öz topraklarını kurtarmaya devam ederken bir yandan da Ermenistan Ordusu'nun saldırılarını püskürtmeye devam ediyor. Azerbaycan Ordusu, saldırı hazırlığındaki Ermenistan'a ait bir SU-25 uçağını daha düşürdü." dedi.

AZERBAYCAN SAVUNMA BAKANLIĞI SON DURUMU PAYLAŞTI

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, çatışmaların, ağırlıklı olarak cephenin Ağdam, Hocavend ve Gubadlı yönlerinde devam ettiği belirtildi.

Son 24 saatte cephenin farklı yönlerinde Ermenistan ordusuna ait 4 "Grad" füze sistemi, 10 farklı tipte top, 3 mühimmat dolu kamyon ve 5 otomobilin imha edildiği, çok sayıda askeri personelin etkisiz hale getirildiği kaydedildi. Cephe hattında durumun Azerbaycan ordusunun kontrolünde olduğu vurgulandı.

Öte yandan Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ağdam ve Ağcabedi kentlerinin Ermeni ordusu tarafından ateş altına alındığını ve Gazah, Tovuz ve Daşkesen kentlerinde bulunan Azerbaycan ordusunun mevzilerinin Ermenistan'ın Noyemberyan, Berd ve Vardenis bölgelerinden ateş altına alındığını duyurdu.

Azerbaycan ordusu, SU-25 savaş uçağını düşürdü ile ilgili etiketler Ermenistan Azerbaycan savaş uçağı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.