Azerbaycan ordusu, Ermenistan güçlerini Bayraktar TB2 ile vurdu: O anlar ortaya çıktı

Azerbaycan ordusu Ermenistan'ın saldırıları sonrası karşılık verdi. Azerbaycan ordusunun Bayraktar TB2 SİHA'lar ile Ermenistan güçlerini vurduğu anlar ortaya çıktı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev yaptığı açıklamada "Şehitlerin kanı yerde kalmadı" dedi.

Ermenistan, Azerbaycan sınırında ateşkes ihlallerine devam ediyor. Ermenistan güçleri, Azerbaycan askerlerini hedef aldı, Azerbaycan saldırıya karşılık verdi. Azerbaycan ordusunun Bayraktar TB2'ler ile Ermenistan güçlerini vurduğu görüntüler ortaya çıktı.

12 Eylül gecesi ve 13 Eylül sabahı Ermenistan ordusu Azerbaycan'la sınırın Daşkesen, Kelbecer, Laçın ve Zengilan istikametlerinde geniş çaplı provokasyon gerçekleştirdi. Azerbaycan saldırıya karşılık verdi.

Çatışmalarda, Azerbaycan ordusundan 42, Devlet Sınır Hizmetleri askeri personelinden 8 toplam 50 asker şehit oldu. Azerbaycan ordusu Bayraktar TB2'ler ile Ermenistan güçlerini vurdu.

ŞEHİTLERİN KANI YERDE KALMADI"

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev de Twitter hesabından Azerbaycan halkına, şehitlerin aile ve yakınlarına taziye dileklerinde bulundu.

Aliyev paylaşımında "Şehitlerin kanı yerde kalmadı." ifadelerini kullandı.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, çatışma ve kayıpların sorumlusunun Erivan yönetimi olduğunun altını çizmiş ve "Ermenistan'ın provokasyon peşinde" ifadelerini kullanmıştı.

Azerbaycan ordusu, Ermenistan güçlerini Bayraktar TB2 ile vurdu: O anlar ortaya çıktı ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan bayraktar tb2
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.