Azerbaycan maçında korkutan Altay Bayındır'dan sakatlık açıklaması!

Altay Bayındır sakatlığında son durum! Azerbaycan maçında sakatlanan Altay Bayındır, sakatlığı ile ilgili konuştu. Genç kaleci "Maçta talihsiz bir sakatlık yaşadım ama çok şükür ciddi bir problem yok. Tedavim devam ediyor. Sağlıklı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Altay Bayındır'dan sakatlık açıklaması! Azerbaycan maçında sakatlanan genç file bekçisi iyi haberi verdi.

Türkiye'nin Azerbaycan ile mücadele ettiği maçta sakatlanarak oyundan çıkan Altay Bayındır, son durumunu paylaştı. Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi sakatlığı ile ilgili basın mensuplarına  "Maçta talihsiz bir sakatlık yaşadım ama çok şükür ciddi bir problem yok. Tedavim devam ediyor. Sağlıklı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullanarak güzel haberi verdi.

ALTAY BAYINDIR'IN AÇIKLAMALARI

"Ay yıldızlı formayla ilk maçıma çıktığım için gururluyum. İlk maçımı oynadım daha niceleri olur inşallah. Fiziğimin yetmediği yerde kalben desteğimi vereceğim. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bize güvenen insanları mahcup etmeyeceğiz.

Maçta talihsiz bir sakatlık yaşadım ama çok şükür ciddi bir problem yok. Tedavim devam ediyor. Sağlıklı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz.

Fenerbahçe'de sakatlığımda erken teşhis ve doğru ameliyat çok önemliydi. Çok dikkat ettim. Tedavi süreci iyi yönetildi. Hızlı döndüm, mutluyum.

Her maç öncesi rakiplerimizin analizini yapıyoruz. İtalya gibi oynayacağımız her rakip güçlü ekipler. Her ana iyi konsantre olmamız gerekiyor. Önümüzde zaman var. Bu sürede en iyi şekilde analizimizi yapacağız.

Sahada rekabetimiz var ama aynı zamanda dostluğumuz var. Burada 4 kaleciyiz. Kim oynarsa oynasın havlusunu tutup terini sileriz."

Azerbaycan maçında korkutan Altay Bayındır'dan sakatlık açıklaması! ile ilgili etiketler Altay Bayındır Türkiye Fenerbahçe sakatlık
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.