Azerbaycan Genelkurmay Başkanı'ndan Fırat Kalkanı şehitleri için mesaj

Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov, Suriye’de Fırat Kalkanı bölgesinde teröristler tarafından düzenlenen saldırıda 2 Türk askerinin şehit düşmesinin ardından Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’a ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'e taziye mesajı gönderdi. Derinden üzüldüğünü ifade eden Azerbaycan Savunma Bakanı, ailelere sabır ve yaralılara şifa diledi.

Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov, Suriye'de Fırat Kalkanı bölgesinde Türk askerlerinin bulunduğu kirpi aracına teröristler tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucu 2 askerin şehit olmasının ardından Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Genelkurmay Başkanı Yaşar Güler’e taziye mesajı gönderdi.

'DERİNDEN ÜZÜLDÜM'

Azerbaycan Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Savunma Bakanı Hasanov taziye mesajında, Fırat Kalkanı bölgesinde hain terör saldırısı sonucu şanlı Türk ordusunun askerlerinin şehit olması ve yaralanmasından dolayı derinden üzüldüğünü belirtti.

'AİLELERİNE SABIR DİLİYORUZ'

Hasanov, "Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyor, ailelerine en derin taziyelerimizi sunuyor ve sabır diliyoruz. Tüm yaralılara Allah’tan acil şifa diliyorum. Allah rahmet etsin" ifadelerine yer verdi.

Azerbaycan Genelkurmay Başkanı'ndan Fırat Kalkanı şehitleri için mesaj ile ilgili etiketler Azerbaycan Genelkurmay PYD kirpi Fırat Kalkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.