Azerbaycan Dışişleri Bakanı, Rus mevkidaşıyla görüşme gerçekleştirdi

Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov’un Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile görüştüğü ve 10 Kasım 2020'de Azerbaycan, Ermenistan ve Rusya tarafından imzalanan üçlü bildiri ile ilgili konuları ele aldığı bildirildi.

Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov’un Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiği belirtildi.

AZERBAYCAN VE ERMENİSTAN ARASINDA ULAŞIM VE İLETİŞİMİN AÇILMASI GÜNDEMDE

Açıklamada, görüşmede 10 Kasım 2020'de Azerbaycan, Ermenistan ve Rusya tarafından imzalanan üçlü bildirinin uygulanması başta olmak üzere Azerbaycan ve Ermenistan arasında ulaşım ve iletişimin açılmasına ilişkin çalışma grubunun faaliyetlerinin ele alındığı aktarıldı.

İKİ ÜLKENİN ÇIKAR ALANLARI KONUŞULDU

Bölgedeki mevcut durum hakkında görüş alışverişinde bulunan bakanların 3+3 formatında bir işbirliği platformu geliştirmenin önemini vurguladığı ifade edilen açıklamada, Lavrov ve Bayramov’un ayrıca iki ülkenin çıkarları ilgilendiren diğer konularda da görüş alışverişinde bulunduğu aktarıldı.

Azerbaycan Dışişleri Bakanı, Rus mevkidaşıyla görüşme gerçekleştirdi ile ilgili etiketler Azerbaycan Rusya Ermenistan Dışişleri Bakan görüşme iletişim ulaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.