Azerbaycan Cumhurbaşkanı eşi Mihriban Aliyeva kimdir? Kaç yaşında?

Azerbaycan Cumhurbaşkanı eşi Mihriban Aliyeva kimdir, kaç yaşında sorularının yanıtı haberimizde. İLham Aliyev'in eşi Mihriban Aliyeva hakkında araştırmalar başladı.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı eşi Mihriban Aliyeva kimdir, kaç yaşında merak ediliyor. Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in eşi olan Mihriban Aliyeva hakkında detaylar haberimizde.

MİHRİBAN ALİYEVA KİMDİR?

Mihriban Aliyeva (evlilik öncesi soyadı Paşayeva; Azerice: Mehriban Arif qızı Əliyeva, 26 Ağustos 1964, Bakü), 21 Şubat 2017 itibarıyla Azerbaycan Cumhuriyetinin cumhurbaşkanı yardımcısı ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in eşi. Yeni Azerbaycan Partisi Genel Başkan Yardımcısı. Mihriban Aliyeva aynı zamanda Haydar Aliyev vakfının başkanı ve UNESCO iyi niyet elçisidir.

Mihriban Aliyeva edebiyyat yazarı, Azerbaycan'ın Emektar bilim adamı, filoloji bilimleri doktoru, profesör Mir Celal Paşayevin ve seçkin gazeteci, eğitimci ve emektar bilim adamı Nesir İmanquliyevin torunudur.

 

Azerbaycan Cumhurbaşkanı eşi Mihriban Aliyeva kimdir? Kaç yaşında? ile ilgili etiketler Azerbaycan mihriban almiyeva
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.